2777
2789

من شوهرم میره...التماسش کردم منو ببر گفت اصلا...آخه20روز پیش کربلا بودم ولی باحال وهوایی که کربلاداشت دوست داشتم اربعین هم برم  

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خانواده شوهر همگی جمعه میرن دلتنگی و ترسش واسه ماها بده

اتفاقا یه چند روز از هم دور باشین، محبت و مهرتون شکوفه میزنه و وقتی برگرده یه مدت شار.ژ روحی و روانی میشید

بنظر من زن و شوهر هر چندوقت یه بار باید به هم فرصت بدن یکم از هم فاصله بگیرن و برا دل خودشون باشن

از یه طرف دلم میاد بگم نره از یه طرف بره من چی کار کنم با بچه کوچیک؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

تاحالا هیچ سفری مثل کربلا بهم خوش نگذشته بود ان شالله قسمت بشه همه اونایی که دوست دارن برن وببینن

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  
اتفاقا یه چند روز از هم دور باشین، محبت و مهرتون شکوفه میزنه و وقتی برگرده یه مدت شار.ژ روحی و روانی ...

من هیچوقت فکر نمیکردم ازم دور شه ناراحت بشم

الان دو ساعته اشکم بیخود سرازیره

البته خودش نمیدونه  

ما نامزدیم میگن واسه خانما سخته جارییم میمونه بارداره اونم نمیره خواهرشوهرمم واسه بارداریش نذر کرده ...

منم وقتی نامزد بودم گذاشتم بعنوان اخرین سفر تنهایی بره ولی تا بیاد ننیدونی چی کشیدم 

خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو ...
جاریمم هم بارداره هم بچه اش ۶سالشه عروسا با برادر شوهر کوچیکم  نمیرن فقط همشوون میرن

من پنجشنبه زایمان میکنم انشاالله.اربعین ۱۴ روزه که نینی به دنیا اومده.یه دختر زیر سه سال هم دارم.اون موقع واقعا نیازه که باشه.اما از طرفی هم میگم کربلاست و نمیشه حرفی زد

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....