2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ پیامی داده بهت

داوطلب گرامی

شمادر آزمون سراسري سال 1402 پذيرفته شده‌ايد و در آزمون سال جاري نيز انتخاب رشته نموده‌اید با توجه به مصوبات قانونی، در صورت قبولي در سال 1403، قبولي سال گذشته شما لغو خواهد شد، لذا مجدداً نسبت به بررسی انتخاب رشته خوداقدام و در صورت تمايل به حذف يک يا چند کدرشته‌محل يا تمامي انتخاب‌ها، تقاضاي اسکن شده داراي اثرانگشت و امضاء را به همراه تصوير شناسنامه يا کارت ملي خود حداکثر تا 1403/7/7 با مراجعه به آدرس https://darkhast.sanjesh.org قسمت اصلاح فرم انتخاب رشته اقدام نماييد.

داوطلب گرامیشمادر آزمون سراسري سال 1402 پذيرفته شده‌ايد و در آزمون سال جاري نيز انتخاب رشته نموده‌ای ...

خب عزیزم تو دانشگاهی دوباره برداشتی انتخاب رشته کردی

میگه ک اگه قبول شدی باید بیای و هیچ راهی نداره 

برا همین میگه تو انتخاب رشته ی امسالت دقت کن ک ب مشکل نخوری

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

خب عزیزم تو دانشگاهی دوباره برداشتی انتخاب رشته کردیمیگه ک اگه قبول شدی باید بیای و هیچ راهی نداره ب ...

اره متوجهم خب این سایتی که دادن اصلا نمیاره الان من چطوری اصلاح کنم ؟به نظرتون حضوری برم سنجش تاثیر داره

اره متوجهم خب این سایتی که دادن اصلا نمیاره الان من چطوری اصلاح کنم ؟به نظرتون حضوری برم سنجش تاثیر ...

اگه تهرانی اره برو دقیق بپرس باید چیکار کنی

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|