2777
2789
عنوان

دلتنگشم😔

90 بازدید | 11 پست

تقريبا سه هفته ميشه ك شوهرمو نديدم صداشو نشنيدم خبري ازش ندارم😔اينقد فحاشي بددهني و تهمت زد بم منو از خونشون انداخت بيرون منم قهر اومدم ميخام جدا شم اما عين خيالشم نيست😔دلم خيلي واسش تنگ شده 😔مگ ميشه ادم اينقد بي مسئوليت😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری دلتون برا همچین آدمی تنگ میشه🤔

مگه دست خودشه 😐😐

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

چجوری دلتون برا همچین آدمی تنگ میشه🤔

سه سال باهاش زندگي كردم اخلاقاي خوبم داشته بد مطلق نبوده ك خوبياي داشت ك كمتر كسي داشت اما بدياشم بديايي بود ك نميشد تحمل كرد😔منم صبرم تموم شد و اومدم قهر و دادخواست طلاق دادم اما اون سه هفتس منو ب حال خودم ول كرده اصلا نميگ زندس يا ن خوبه يا ن😭

ن عقدبودم ولي سه سال زندگي كردم باهاش دوسش دارم اما اخلاقاي بدش قابل تحمل نبود😭الانم دلم واسش تنك ش ...

گاهی نیازه روی غرورت پا بزاری

اگر میبینی واقعا اذیت میشی پس خودت پاپیش بزار و از احوالش جویا شو

🌻Im Christina
واقعا دست خودم نيس دلم واس خوبياش تنگ ميشه😭شوهرم بوده سه سال😭اما سه هفتس منو ب حال خودم ول كرده😭

عزیزدلم😔😔😔

دزکت میکنم میدونم چی‌میگی ولی اگه پا‌پیش بزاری برای اشتی بهدخودش جرئت تکراره دوباره میده یکم صبرکن

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

گاهی نیازه روی غرورت پا بزاریاگر میبینی واقعا اذیت میشی پس خودت پاپیش بزار و از احوالش جویا شو

شب اخر چاقو كشيد رو خانوادم

سه هفتس منو ول كرده

منو از خونشون مينداخت بيرون 

پيام بدم چي بكم

عزیزدلم😔😔😔دزکت میکنم میدونم چی‌میگی ولی اگه پا‌پیش بزاری برای اشتی بهدخودش جرئت تکراره دوباره مید ...

من قصدم طلاقه شب اخرم چاقو كشيد رو خانوادم

برگردم ك چي حرمت و احترامي نمونده تهمتاي ناموسي زد ب من

ميخام جدا شم ازش ولي دوسش دارم اينهنه اذيتم كرد