sepidekazemi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 174 عنوان کتاب تست 38 بازدید | 4 پست سلامبچه ها خوبینفرق کتاب های جامع با فصل ازمون یا موج ازمون فقط توی درسنامه هست؟؟ کلاس کنکورمیرم و نیازی ب درسنامه ندارم فقط تست با پاسخ تشریحی میخامفصل ازمون خیلی سبز خوبه؟ تعداد تست ها کم که نمیشه؟؟ 1403/07/05 | 13:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atana_zeba عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9378 فصل ازمون بگیر او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
kanizezahram عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 1327 فقط تست بزنو تحلیل کن پاسخنامه خوب اگر میخوای جامع ها معمولا توضیحات کمتر داره دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 خ حسینی ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو
sepidekazemi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 174 فقط تست بزنو تحلیل کن پاسخنامه خوب اگر میخوای جامع ها معمولا توضیحات کمتر داره ممنونن