2777
2789
عنوان

کادوی دست دوم

366 بازدید | 11 پست

سلام 

یه دوستی دارم که تو تولدم یه گیره روسری و دو تا انگشتری که رنگش رفته بود و یه گردنبند هدیه داد که همشون کهنه و دست دوم بودن و حالا تولد این من تو شهرمون نبودم ولی بعد اینکه اومدیم شهر هم به روی خودم نیاوردم آخه اون چیز کهنه ای داده بود منم واقعا دوست نداشتم چیزی بخرم بعد باهام سرسنگین و سرد شده 

من اشتباه کردم چیزی نخریدم؟ آخه واسه دخترداییش کادوی تازه خریده بود 

لطفا برای سلامتیم یه صلوات بفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد مادرم افتادم . پاگشای من عمه بابام دوتا پارچه قدیمی و پاره بهم داد مادمم نگه داشت کادو کرد دخترشو که پاگشا کرد همونو بهش داد

عمه خودمم یه سکه پارسیان ۱۰هزارتومنی داد چندماه بعدش که پسرش ازدواج کرد مادرم برای پاگشا همونو بهش داد

تو این موارد مادرم خیلی خوبه 😅

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

نه اصلا اشتباه نکردی

جات بودم همونی رو که داده بود پس میدادم

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

شاید اون موقع دستش خالی بوده. 

گاهی اینقدر دستم خالی بوده. که حتی کرایه نداشتم‌ 

اما مجبورم بودم مثلا دیدن برم یا دلم میخاست تولد دوستم هدیه بخرم.

از لباسای جهزیم یا اکسسوریام میزاشتم. 

اون لاقل محبتشو نشون داده. 

وای زندایی منم همیییییشه کادوی دست دوم میاورد یبار بهش گفتیم تازه بهش برخورد بعضیا واقعا شخصیت ندارن ...

دقیقا چی بهش گفتد؟ 

بعد چه جوری ناراحت شد یعنی حاشا کزد که دست دوم باشه ؟ یا قبول داشت و میگفت همینه که هست ؟

دقیقا چی بهش گفتد؟ بعد چه جوری ناراحت شد یعنی حاشا کزد که دست دوم باشه ؟ یا قبول داشت و میگفت همینه ...

بهش گفتیم اگه از جایی می خری یا کادو دادن بهت اطلاع داشته باش که دست دو هستش مثلا خواستیم بگیم می دونیم که اطلاع نداشتی وگرنه این کارو نمی کنی که دلخوری پیش نیاد که شیون راه انداخت که شما دل منو شکوندین و کاش می انداختین بیرون و این حرفا بدهکارم شدیم تازه

عکس العمل اونا چی بوده؟

شوک زده شده بودن ولی چیزی برای گفتن نداشتن چون فقط خودشونو ضایع میکردن

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست