2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلمچی جامعه آماریش بالاست

کتاباش خوب نیست ولی آزمونشو پیشنهاد میکنم

درسته شاید ی عیب هایی هم داشته باشه آزمونش ولی باز از بقیه بهتره

شرکت کن حداقل خودتو بسنجی

به ترازش هم نگاه نکن چون تقلب میشه مهم درصد هاشه که وضعیتتو نشون میده 💕

برای هر شخصی ممکنه متفاوت باشه

من از گزینه دو بیشتر راضی بودم

سایتش تحلیل آزمون و .. داشت و کانال مشاوره ای هم داره

برای انتخاب رشته هم حدود قبولیا و .. رو میگه

سوالاش بیشتر به سوالای کنکور نزدیکه 

قلمچی سطح سوالاش کمی بالاتره بستگی به سطح خودتون هم داره

من سطحم متوسط بود 

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

برای هر شخصی ممکنه متفاوت باشهمن از گزینه دو بیشتر راضی بودمسایتش تحلیل آزمون و .. داشت و کانال مشاو ...

منم سطحم متوسط پارسالم گزینه دو بودم ولی متاسفانه طبق ازمون ها پیش نمی‌رفتم مشاور داشتم خیلی خوندم ولی به هدفم نرسیدم 

امسال گفتم قلمچی میرم ولی هزینش بالاس نمی‌دونم چیکار کنم خانوادم اونقدر ندارن نمی‌خوام بهشون فشار بیاد

منم سطحم متوسط پارسالم گزینه دو بودم ولی متاسفانه طبق ازمون ها پیش نمی‌رفتم مشاور داشتم خیلی خوندم و ...

نمیدونم والا اشکال اصلیت چی بود که نشد نقطه ضعفتو پیدا کردی؟

روی روش مطالعه و ... هم فکر کن و تحقیق کن حسابی

برنامه ریزی هم با توجه به پارسالت شاید بتونی خودت برای خودت انجام بدی

من وقتایی که خودم برنامه میریختم نتیجش بهتر بود وقتی که عمل میکردم بهش

اگه شرایط مشاور و پشتیبان گرفتن رو نداری اول خودت ایراداتو در بیار و سعی کن حل کنی بعد یکی از آزمونارو ثبت نام کن

اگه‌خودت نتونستی حلش کنی مشاور یا پشتیبان بگیر 

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

گزینه دو خوب نیست 

یا قلم چی یا گاج 

من تو این سایت هیچ فعالیتی و هیچ کاربری فعالی ندارم. یک بار برای همیشه میگم درمورد من مستقیم یا غیر مستقیم اینجا یا هر جای دیگه حرف نزنید. من دارم زندگی مو میکنم، دیگه حرفی ندارم برای گفتن.

منم سطحم متوسط پارسالم گزینه دو بودم ولی متاسفانه طبق ازمون ها پیش نمی‌رفتم مشاور داشتم خیلی خوندم و ...

سلام..

قطعا ازمون دادن مهمه نه اینکه هر حالا صرفا چه ازمونی باشه انقدری که بچه ها درگیر حواشی کنکورن درگیر خود کنکور نیستن

ایشون مشاور کنکور هستن که خودم میشناسمشون..

بسیار کاربلد و حرفه ای و خوش سابقه اند در زمینه کمک به بچها و قبولی هاشون بهشون پیام بده گاها آزمون هارو برای بچه ها ارسال میکنن و نیازی نیست شرکت داشته باشید حتما بهشون پیام بده خیلی میتونن به رسیدن به هدف کمکتون کنن  henle892روبیکا

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو