2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون خانوم استاد این همه دانشجو داره.شوهر شما چی داره که فکر میکنی توی صدها دانشجو میاد طرف شوهر شما. ...

نه بابااااا نمیگم که کسی میره طرف کسییی

فقط خوشم نمیاد همین..

نه بابااااا نمیگم که کسی میره طرف کسیییفقط خوشم نمیاد همین..

دلتو صاف کن.اگر به شوهرت اعتماد داری اذیتش نکن که خدایی نکرده روی لجبازی کار نادرستی بکنه که جبران پذیر هم نباشه.مردا همشون لجبازن

فکرشو بکن بر عکس بود و شما دانشجو بودی و استادن جوون و مجرد.مردا هم که همه غیرتی.خوب بود بت گیر بده ...

اتفاقا ترم پیش داشتم...اصلا اخلاقش گیر نیست...من حساسم ..نمیدونمم چ جوری کمش کنم

چرا خببببببین من خیلی حساسم چه جوری کمش کنم

چون اگه بخوای همچین رفتارب داشته باشی شوهرت ازت دلسرد میشه و علاقه اش ازت گرفته میشه 

ببین عزیزم ازدواج بر پایه ی اعتماده

قرار نیس ک با هرجنس مذکری شوهرت از شما دور شه 

شما اگه خودت یه پسر خوشگلتر ببینی یعنی دیگ شوهرتو ول میکنی؟ قطعا نه

پس حساسیت نداشته باش

شما خودت دانشگاه میری؟ 

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
دلتو صاف کن.اگر به شوهرت اعتماد داری اذیتش نکن که خدایی نکرده روی لجبازی کار نادرستی بکنه که جبران پ ...

بهش خالصانه بدون اذیت میگم گاهیم گریم میگیره چون خودمم اذیت میشم ولی میدونه و مراعات میکنه

چون اگه بخوای همچین رفتارب داشته باشی شوهرت ازت دلسرد میشه و علاقه اش ازت گرفته میشه ببین عزیزم ازدو ...

اره عشقم میرم ...ولی شوهرم بهم کاری نداره اعتماد داره...من خیییلی حساسم اولا پرخاش میکردم و دعوا میشد ولی الان حساسیتام و آروم بهش میگم و اونم رعایت میکنه چون میدونه منم دارم اذیت میشم مراعات میکنه