2777
2789
عنوان

نذر امام رضا

183 بازدید | 11 پست

بچه ها من امروز زنگ زدم حرم امام رضا. بهش گفتم بعد از این همه سختی و رنجی که کشیدم دیگه تحمل هیچی رو ندارم و ازش خواهش کردم به همین زودیِ زود یه ازدواج خیلی خیلی خوبی نصیبم کنه . منم در عوض خیلی تو  مخارج راحت میگیرم و توقعاتم رو میارم پایین ... امیدوارم قبول کنه و بهم نظری بندازه 🥺❤️ 

بچه ها نمیدونید چه نذری برا امام رضا انجام بدم که هرررر چه زودتر حاجتمو بده ؟؟؟؟

منم دلم ازدواج خوب و مناسب میخواد 

خدا ب خیر و ب حرمت فرستاده هاش نصیبمون کنه بزودی زود 

منم دیگ از تنهایی خسته شدددمم

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

ایشالا حاجت روا بشی عزیزم🥲❣🌱

منم رفتم حرم امام رضا و عهد کردم با امام برای عقدم برم حرم...عهد کردم همه کاری بکنم که یه همسر ایده آل بشم😔💔

و منتظرم امام رضا منو به خواسته ام برسونه🥲💔

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نذر امام رضا سوره یاسین صلوات یا سریع الرضا مادی شیرینی در روز تولد در روز وفات هم آش یا حلیم هرکدوم دوست داری میتونی نذرکنی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

صلوات یا سریع الرضا نشنیدم تا حالا

نذر صلوات در حدتوانت یاسریع الرضا چله بردار واسه حاجت روایت

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم