2777
2789
عنوان

همسرسابق

252 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان... من همونی هستم که همسر مرد مطلقه بچه دار هستم شوهرم بعد۱۶سال طلاق گرفت البته زنش دیگه شوهرم رو نمیخواست ودوست داشت آزادباشه.. حالا بگذریم شوهرم خیلی مرد خوبیه.سوال من اینه؛ این که میگن مردها هیچوقت همسر اول رو فراموش نمیکنن یا اینکه میگن هیچکس همسر اول نمیشه(البته برای مردها) درسته؟ پس امثال ما که شوهرمون بعدطلاق باما ازدواج میکنه چکارکنیم اینجوری که بی انصافیه.. خیلیها رو دیدم که بعدچندسال از ازدواج دوم دلشون برای همسرسابق تنگ میشه وهوای اون به سرشون میزنه وهمسر دوم رو ول میکنن و دوباره برمیگردن به اولی...زندگی من و امثال من همیشه پر استرسه ومن که هیچوقت خوشحال نیستم بااونکه شوهرم رو دوست دارم.. مخصوصا که از همسرسابق دوتا بچه هم داره.. میشه هنوز اونو ازمن بیشتر دوست داشته باشه؟ اقایون هم میتونن نظربدن.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دلیل برگشت به همسر سابق علاقه نیست.. بچه های مشترک هس.. که اونم درمورد همه صدق نمیکنه! 

دلیل جدایی خیلی مهمه.. اگه طلاق به خواست مرد باشه خیلی بعیده که بعد از ازدواج مجدد به فکر همسرسابق باشه یا دلش پیشش گرو باشه.. موردایی که من دیدم از همسر سابق بیزارن بیشترشونم به خاطر مهریه ای که همسرسابق گرفته.