2777
2789
عنوان

آهنگ غمگین معرفی کنید دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهنگ خانم شکیلا غوغای ستارگان مرغ سحر استاد شجریان مرداب خانم گوگوش

فقط کویر گوگوش 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

فقط کویر گوگوش

گوگوش ک عزیز دلمه ...همه اهنگاش رو دوست دارم تو فلشم هست با صدای بلند میخونم 

مثل من چپ دستم هست 🤩🤩🤩🤩

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

آهنگه نشکن از مرتضی جعفر زاده هم قشنگه🙃

اهنگ هایده هست میگه عروسک جون نگاه کن... 

خیلی قشنگهههه

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

گوگوش ک عزیز دلمه ...همه اهنگاش رو دوست دارم تو فلشم هست با صدای بلند میخونم مثل من چپ دستم هست 🤩🤩 ...

وای تو خود منی 

همه اهنگاشو دارم 

فقط کوه 

تو اون کوه بلندیییی

گوگوش ک عزیز دلمه ...همه اهنگاش رو دوست دارم تو فلشم هست با صدای بلند میخونم مثل من چپ دستم هست 🤩🤩 ...

داغ یک عشق قدیم رو اومدی تازه کردی

اینم قشنگه از گوگوش

یه روزی بر میگردی که دیگه منی وجود نداره🙃 

وای تو خود منی همه اهنگاشو دارم فقط کوه تو اون کوه بلندیییی

من اهنگ کیو کیو بنگ بنگ رو خیلییییییییی دوست دارم 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من اهنگ کیو کیو بنگ بنگ رو خیلییییییییی دوست دارم

وای اره 

دوپنجره هم عالیه