2777
2789
عنوان

زندگی قبلی

182 بازدید | 17 پست

نظرتون درمورد تناسخ

من اعتقاد دارم حتی تو این سایت افرادی هست ک یادشون اومده

لطفا بدون دعوا نظر بدین❤

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

شده یکاری کنم یا یه صحنه ای رو ببینم بعد یادم بیاد قبلا اینو دیدم یا این کارو انجام دادم نمیدونم ربط ...

دژاوو

کارایی ک تو زندگی قبلیت کردی الان برات تکراریه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شده یکاری کنم یا یه صحنه ای رو ببینم بعد یادم بیاد قبلا اینو دیدم یا این کارو انجام دادم نمیدونم ربط ...

این مورد رو میگن بخاطر پردازش مغزه که چندثانیه از چشم سریع تره و ربطی به زندگی قبلی نداره

من از سال شروع کرونا کلا زندگیم زیرورو شد بعضی وقتا هم بدتر میشه که بهتر نشه ... خیلیا شنیدم اینطوری شده پسا کرونا حالا نمیدونم ربطی داره یا نه 

هر چی هم تلاش میکنم و انرژی مثبت ی جورایی نتیجه عکس میده طاقتم کم شده دیگه موندم باید چکار کنم😢

تنها اتفاق خوب پساکرونا اومدن عشقم تو زندگیمه که باز اونم تا میایم بریم سر خونه زندگیمون کلی مانع میاد بینمون و همش ازهم دیگه دوریم دلتنگیش داره منو میکشه😢😢

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

از کجا بفهمیم اصلا زندگی قبلی وجود داشته یا نه

هیبنوتیزم..اگه روحت قدیمی باشه میفهمی..ی کاربر بهم گفت تونسته ۵ زندگی قبلیشو ب یاد بیاره

یعنی مطمئنه که خیال نبوده ؟

اره بابا چ خیالی تازه گفت زندگی قبلیش ی دختر ۱۷ ساله بلوچ بوده چند روز قبل عروسیش ب قتل رسیده

از کجا بفهمیم اصلا زندگی قبلی وجود داشته یا نه

من خودم یه مدتی تحقیق میکردم راجع به این موضوع که بیشتر اعتقاد بودایی بوده،چیزی که از روی عقل متوجه شدم حتی اگه ذره ای عدالت توی جهان باشه تناسخ مشکل داره طبق این نظریه اگه یکی زندگی خوبی داره نتیجه اعمالش در کالبد قبلش بوده و اگه بی دلیل عذاب میشه بخاطر گناهانش در زندگی قبلی بوده که واقعا ناعادلانه است،اینکه یک روح در قالب یک نفر به سیر و سلوکش ادامه بده واقعا منطقی تره