2777
2789
عنوان

حرف دوستم

167 بازدید | 20 پست

بچه ها یکی از دوستام که من همیشه کنارش بودم و دلداریش دادم خب بعد من دندونام خیلی راحت میشکنه و متاسفانه اوضاعش خوب نیست و من مجبورم هر چند وقت یکبار برم دندونمو درست کنم 

خلاصه از این قضیه ناراحت بودم  چون خب هزینه ش خیلی بالا میشه ومن هر چی درمیارم میدم پای دندون و بهش گفتم و اصلا حتی توقع نداشتم منو دلداری بده 

اون پرسید کجایی منم گفتم دندون پزشکی و گفت مگه تموم نشد و گفتم تمومی نداره و اون سریع گفت عه منکه حتی یک دونه خرابم ندارم همشون سالمن 

شما بودید از این مدل واکنش دوستتون ناراحت میشدید یا نه؟ یعنی وقتی تو ناراحتی با خوشحالی اینجوری بگه 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقد حساسی چیزی نگفتع ک شل کن حاجی اینجوری خل و چل میشی

آخه دوستمه 

من پای دردو دلاش کلی نشستم 

میخوام وقت و عمرمو برای کسی که قراره پای حال بد من نشینه هدر ندم 

دوست چندین سالمه برای همین برام مهمه 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
حساس نباش اینجوری نمیتونی زندگی کنی بنظر من بی هوا یهویی گفته منظوری نداشته

چندین بار تاحالا اینکارو کرده 

یعنی از همون موضوعی که من ناراحت بودم چون خودش اون مشکلو نداشته با خوشحالی گفته منکه اینطوری نیستم

مثلا من چشمامم ضعیف شد گفت منکه رفتم چشم پزشک گفتم اوکیه و اینا  چرا باید وقت ناراحتی من خوشحالی کنه 

بستگی داره به شخصیتش اگه همیشه اینه که خب نفهمه و کارش نسنجیده حرف زدنه

چندبن بار این کارو تکرار کرده 

حتی با بقیه مثلا شوهرش  یا خواهرش 

و من میفهمم که اون لحظه خوشحاله 

دوستت نفهمه تو این سایتم شبیهش زیاد هست

چقد بدم میاد از آدمای بی ملاحظه 🙁

چندبن بار این کارو تکرار کرده حتی با بقیه مثلا شوهرش یا خواهرش و من میفهمم که اون لحظه خوشحاله

خب عزیزم مجبوری باهاش در ارتباط باشی وقتی سطح فهمش پایینه و مدام ناراحتت می‌کنه دوستی اینشکلی نیس 

2790
2778
2791
2779
2792