2777
2789
سلام عزیزم. بله میان... خواهر بزرگم هاجرباجی سال ۹۹ قربانی مرونا شد. از هاجرباجی و سولماز که خواهرزا ...

عزیزم خدا رحمت کنه خواهرت رو.  چه شخصیت مرموزی داره پسرهمسایه میگم شاید مشکل روحی داره روابط عمومیش با بقیه چطور هست ادم اجتماعی هست؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدا رحمت کنه خواهرت رو. چه شخصیت مرموزی داره پسرهمسایه میگم شاید مشکل روحی داره روابط عمومیش ...

بله... ادم ازدواج نبود از همون اول... من مسیر زندگیش رو تغییر دادم . دید اشتباه کرده و تنها راحت تره... باید دوست می موندیم.

تصمیم به ازدواج استباه بود

پسر همسایه‌رو دیدی احساسی بهش‌داشتی؟

نه مثل قبل... هم ازش دلگیرم هم ازش ممنون هستم. باهاش عشق رو تجربه کردم.به من رانندگی یاد داد تشویقم کرد کمکم کرد. موقع طلاق پرایدش رو به من داد می تونست نده..

ازش دلگیرم چون نخواست بمونه.

عزیزم خدا رحمت کنه خواهرت رو. چه شخصیت مرموزی داره پسرهمسایه میگم شاید مشکل روحی داره روابط عمومیش ...

اینکه هیچوقت لب به سخن باز نکرد و دلیل این بی مهری رو‌نگفت عذابم می داد... الان دیگه نه... عشق واقعی رو‌پیدا کردم. عشق به مادرم.

مادرم ۷ سال نتونست منو از شیر بگیره. دلش نیومد... ما مثل یک روحیم در دو بدن

خیلی دلم میخواد تاپیک اولین روز مدرسه رو‌بزنم... چندوقته تو‌فکرمه... روز اول مهر  توی دفتر نوشتم . اصلا وقت نمیشه تایپش کنم. درگیر خانه تکانی ام

نه مثل قبل... هم ازش دلگیرم هم ازش ممنون هستم. باهاش عشق رو تجربه کردم.به من رانندگی یاد داد تشویقم ...

افرین خیلی خوبه که راننده هستی ماشین لازمت میشه.  شاید یه روزی دلیلش بهت بگه بنظرم

افرین خیلی خوبه که راننده هستی ماشین لازمت میشه. شاید یه روزی دلیلش بهت بگه بنظرم

اتفاقا همینو بهم گفت که ماشین واسه تو لازمت میشه... خودش چند ماه بعد دنا خرید. و البته همیشه با موتور تو شهر میچرخه. ماشینش رو فقط گاهی میاره بیرون... 

نه مثل قبل... هم ازش دلگیرم هم ازش ممنون هستم. باهاش عشق رو تجربه کردم.به من رانندگی یاد داد تشویقم ...

دوریش تو رو اذیت نمیکنه؟

چون همسایه‌هستید زود زود میبینیش؟ تو کوچه

هیچ‌وقت تاوان بزرگتر‌ها رو از بچه‌ها نگیرید  به‌بچه‌ها‌کم‌محلی‌نکنید

معصوما اگه تونستی وناراحتت نمیکنه از این بگو که چه

جروبحثی باعث شد از خونه‌بری و طلاق....

موضوع اختلاف‌چی‌بود؟

هیچ‌وقت تاوان بزرگتر‌ها رو از بچه‌ها نگیرید  به‌بچه‌ها‌کم‌محلی‌نکنید
معصوما اگه تونستی وناراحتت نمیکنه از این بگو که چهجروبحثی باعث شد از خونه‌بری و طلاق....موضوع اختلاف ...

همسرم میخواست منو از مادرم جدا کنه... اصرار داشت که برای زندگی بریم تهران. چیزی که اصلا تصورش هم برام ممکن نبود. حاضر بودم بمیرم اما این اتفاق نیفته

همسرم میخواست منو از مادرم جدا کنه... اصرار داشت که برای زندگی بریم تهران. چیزی که اصلا تصورش هم برا ...

خب حق با تو بوده و اینکه نمیتونستی مادرت تنها بزاری مگه شغل و درامدش اونجا خوب نبود؟ 

[QUOTE=355038679]خب حق با تو بوده و اینکه نمیتونستی مادرت تنها بزاری مگه شغل و درامدش اونجا خوب نبود؟ [/QUOTE.

مشکل درامد و پول نداشت اصلا... این فکر یهو به ذهنش رسید .ورا و چطور نمی دونم؟ خیلی ناگهانی پاش رو تو یه کفش کرد که دیگه نمیخاد اینجا زندگی کنه . روحیاتش جوریه که اجازه اظهار نظر به هیچ کس نمیده.  

خب حق با تو بوده و اینکه نمیتونستی مادرت تنها بزاری مگه شغل و درامدش اونجا خوب نبود؟

شوهرم زمان ازدواج ما حدود ۴۵ سال  داشت از ۲۰ سالگی کار میکرد و از لحاظ مالی ثبات داشت.ابدا موضوع پول و درآمد نبود