2777
2789
عنوان

چیکار کنم دخترم شبا زود بخوابه 😩

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 58 پست
ما خودمونم از خواب بد بچه هامون در عذابیم ...😅😅😅 پسر من دو شب میخوابه تا فردا دو لنگ ظهر اخه این ...

باز پسرت ۱۲ساعت می‌خوابه دختر من ۲ونیم تا۸صبح باز بعداز ۲ساعت زیر چشماش گود شده تو این ی هفته ای که می‌ره مهد 🤦

باز پسرت ۱۲ساعت می‌خوابه دختر من ۲ونیم تا۸صبح باز بعداز ۲ساعت زیر چشماش گود شده تو این ی هفته ای که ...

کم خوابه عزیزم 

دلیلشم همون دو ساعت خواب بعدظهرش هست به هیچ عنوان نذار بخوابه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من‌ندادم به بچه ولی یکی میگفت من به سه تا بچه ای که داشتم میدادم

من میترسم الکی ب بچم چیزی بدم زندایی شوهرم همیشه وقتی می‌خواست بره مهمونی ب بچش استامینفن میداد ک بخوابه 😐

نزار عصر ها بخوابه هفت صبح بیدارش کن و تا شب بزور نگهش دار شب ۹میخوبه 😂منو خواهرم دبیرستانیم شبا ۱۰ ...

وااای پس چند روز باید تا شب هر جور شده بیدارنگهش دارم 

دیفن هیدرامین جزو داروهایی هست که مصرف خودسرانه اش خیلی خطرناکه

حالا هر چی از دو رو بری ها میشنون اینجا پیاده میکنن 

شاید یکی ساده باشه گوش‌کنه بره یه شربت تو حلق بچه بیچاره خالی کنه 

من میترسم الکی ب بچم چیزی بدم زندایی شوهرم همیشه وقتی می‌خواست بره مهمونی ب بچش استامینفن میداد ک بخ ...

اخه چقدر بیشعور بوده زن دایی همسرتون 

استامینوفن دمای بدن رو پایین میاره وای خدا اینا دیگه کی هستن

وااای پس چند روز باید تا شب هر جور شده بیدارنگهش دارم

نه همین یک روز تحملش کن از فردا شروع کن هفت صبح بیدارش کن ببرش پارک باهاش بازی کن فیلم بزار براش بعد از ظهر هم اصلا نخوابه شب زود بخوابونش فردا خودش هفت بیدار میشه و از فرداش عادت می‌کنه راحت 

کم خوابه عزیزم دلیلشم همون دو ساعت خواب بعدظهرش هست به هیچ عنوان نذار بخوابه

اره چند روز اذیت میشم اما بااااید نگه دارم نخوابه شامم زود درست کنم بهش بدم ک دیگ لاااقل ۱۰بخوابه می‌دونی نمیره تو اتاقش باباش می‌ره میخوابونش میاد باز میبینیم بعد از ی ساعت دخترم بیدار شده اومده من میرم باز بیدار میشه میاد اصلا تا صبح تو رفت و امده همشم میگه میخوام پیش شما بخوابم ماهم جامون تنگ میشه بلاخره باید عادت کنه رو تخت خودش وقتی پیشمه تا صبح با استرس میخوابم ی وقت لگد نزنه ب شکمم آخه باردارم

اره دیگه دوساعت می‌خوابه خب خسته میشه از ۸صبح بیداره تا پاسی از شب 😅

خب خسته نباشی عصرا نباید بچه رو خوابوند نوزاد نیست که همون تایم عصر ک طبق عادت یا خستگی میخوابه باهاش بازی کن حواسش پرت بشه زمانشم بگذره خوابش میپره تا شب ساعت ۹ تا ۹ و نیم بخوابه دیگه نمیشه توقع داشته باشی عصر خوابیده باشه شبم زود بخوابه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

نه همین یک روز تحملش کن از فردا شروع کن هفت صبح بیدارش کن ببرش پارک باهاش بازی کن فیلم بزار براش بعد ...

اصلا تنها نمیره تو اتاق خودش میگه برقای خونرو روشن کنید چراغ خواب خوشگل داره تا صبح براش روشن میکنم تختشو از این ریسه ها بستم خیلی قشنگ شده برق تو راهرو روشن میکنم تا صبح راه میره یا میادداتاق من یا می‌ره اتاق خودش دیوانم کرده نه خودش میخوابه نه می‌ذاره منو باباش مثل آدم بخوابیم 😢

اره دوساعت میخوابه

اون خوابه بعد از ظهرو قطعش کن چن روز تا بچت تایمش اوکی بشه بدنش عادت کرده به بیداری تا 2ونیم بعد الان اول مهره بزار چند روز دیگه بگذره بخاطر بیداری صبح زود دوباره تغییر میکنه تایم خدایش 

منم تابستون دخترام تا 2 بیدار بودن و صبحا تا 12 خواب بودن الان شده 12 شب و ظهرا اگر بخوابه 12 شب می‌خوابه اگر نخوابن زودتر شب میخوابن 

بچه ها الان شدن نگهبان شب