2777
2789

ماشالله همه شغل ها که ازاشباع ردشده 

درحدی که هرشغلیوبریزی  تولیوان ۳۳۳میلی لیتری یه نخ بندازی داخلش

۶کیلو نبات گیرت میاد🙂🙂🙂🙂

حتی جراحی مغز واینا!

منم که اعصابشوندارم بازار کارمو خراب کنن

میخوام به یه علمی برسم

کمتررقیببی برام باشه

و

هرروزیه کشف جدید

یه ایده جدید

برام اتفاق بیفته

واینقدر خفن بشم که نهایت رقبام  نیلزبور ولویی  پاستور و ماری کوری باشن دوسه نفر

نه ۶۶هزارنفر!!!!

بیاندیشید.....

پیشنهادبدین بهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ایده دارم برات ساعتی یازده تومن رو فعلا بیخیال یه شغل عادی پیدا کن اول حتی با درآمد کم تا یک سال مجبوری تحملش کنی چنتا وام بگیر از قرص الحسنه ها سرمایه جمع کن بعد با حقوقت قسط اونارو بده و یه مقداری پس انداز کن با وام گرفتن می تونی طلا بخری که خیلی سود داره ولی باید زیاد نگه داری که سود بده بهت می تونی بعد از یک سال جمع کردن سرمایه آنلاین شاپ بزنی بعد کم کم که فروش آنلاینت رفت بالا مغازه بزنی و فروشت رو دو برابر کنی و تو باسلام و دی جی بفروشی و اینستا و اینا و...

فن پیج سریال چینی. 

فیزید فضایی همون هوافضامیشه؟؟

نمیدونم فقط یک جا شنیدم جزو سخت ترین و مشکل ترین رشته هاست 

من خودمم خیلی فیزیک دوست دارم ولی چون رشتم انسانی بود وقت نکردم شروع کنم درس های دانشگاه سبکه در کنارش می خوام کم کم یاد بگیرم البته برای دل خودم وگرنه به درد چیزی نمیخوره

فن پیج سریال چینی. 

نمیدونم فقط یک جا شنیدم جزو سخت ترین و مشکل ترین رشته هاست من خودمم خیلی فیزیک دوست دارم ولی چون رشت ...

هوافضا کاربرد نداره زیاد مگه اونقدرمخ باشی که بقیه مخ هارونادبده بگیرن وتوروانتخاب کنن ببرن توناسا.

فیزیک کوانتوم بهتره آینده دارتره