2777
2789
عنوان

Hpv ترو‌خدا بیاید

141 بازدید | 14 پست

من بعد زایمان یه زائده کوچیک داشتم ک رفتم سوزوندم 

اصلا هم مشخص نبود از کجا گرفتم چون ن استخر میرم ن لیزر  و ن همسرم داره 

حالا دیروز احساس کردم دوباره  یدونه کوچولو هستش 

حالا  نگرانم نکنه دست زده باشهم  تو خواب و دستم بخوره ب سینم موقع شیر دادن

نوزادم ممکنه بگیره ؟؟

دارم سکته میکنم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید از ی دکتر بپرسی اینو

بی خواب شدم از سر شب حالم انقد بده

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
براى اقايون ممكن نهفته باشــــــــــــــــــه ويروس

اره شاید باید بریم آزمایش بدیم

گلم نترس خبری نیست برو دکتر زنان اون بهتر میتونه

بر خودم نگران نیستم میترسم بچم بگیره

قبل شیر دادن تمیز بشور سینه رو

نه همچین اتفاقی نمیوفته استرس نگیر مگه کروناس اینجوری بگیره 

تماس مستقیم‌میخواد اونم به ناحیه پوشکش لب هم اگه بگیره در حد تبخال لب میشه سویه هاشون فرق داره شانسش خیلللی کمه خود این ویروس هم هر دو سال تو بدن تقریبا پاکسازی میشه بخصوص تو بچه ها

من از ترس این ویروسه استخر نمیرفتم رفتم متخصص اینا رو گفت بهم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
فكر و خيال نكن بچه شير ميدى

خیلی حالم بد شده 

الان تو اینترنت دیدم بچه ها دهنشون زگیل زده 

دارم میمیرم از استرس 

قبل شیر دادن تمیز بشور سینه رونه همچین اتفاقی نمیوفته استرس نگیر مگه کروناس اینجوری بگیره تماس مستقی ...

مرسی عزیزم

مرسی عزیزم

بگیر بخواب چیزای مثبت سرچ کن خود زایمان پدر آدمو درمیاره بعد میشینی اینارو سرچ میکنی؟ وقت داری بیکاری بشین سریال کره ای حال خوب کن نگاه کن وگرنه بخوااااااب

مامان من افسردگی بعد زایمان داشت پدر همه رو درآورد به خودت فکر کن یکم 

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی