18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13856 عنوان خووووواب😂😂 154 بازدید | 18 پست یه جوری گند خورده به ساعت و تنظیم خوابم که باید بمیرم و از اول زنده بشم تا ساعت خوابم درست بشه 💔😂 ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚 1403/07/05 | 03:55 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22362 منم خیلی بدم میاد که عادت کردن شبا بیدار بمونم ولی درست کردنش خیلی برام سخته مثلا الان چهار صبحه ولی یه اپسیلون خواب تو چشام نیست! خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
misمهیاس عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 6185 من کلا دیگه ازاول صبحا بدم میاد ودوست ندارم بیدار باشم ۶ صبحمنتها پرانرژی مثبته اول صبح که ما ازش محرومیم خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم
hedt عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 2339 الان نخواب اصلا بزاز ساعت شیش هفت عصر بخواب صبح خودبه خود بیدارمیشی بعد دیگه تنظیم کن من اینجوری میکنم همیشهولی الان مریضم خوابیده بودم گلوم درد گرفت بیدارشدم🚶♂️ جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو می شود به مرور......
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13856 منم خیلی بدم میاد که عادت کردن شبا بیدار بمونم ولی درست کردنش خیلی برام سخته مثلا الان چهار صبحه ولی ... منمممم، تازه نشستم فیلم میبینم ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13856 درد اینجاس ک من حتی روزم نمیخابم وایی 🥲 ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22362 منمممم، تازه نشستم فیلم میبینم چه وضعی داریم اَه اصلا خوشم نمیاددددددد بابا قشنگ پوست رو خراب میکنه رو همه چی تاثیر داره خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13856 من کلا دیگه ازاول صبحا بدم میاد ودوست ندارم بیدار باشم ۶ صبحمنتها پرانرژی مثبته اول صبح که ما ازش مح ... من در شرایط ترسناکی بیدارم، که خودمو لعنت میکنم که کاش الان خواب بودم ، صدا سگ ولگرد میاد ، صدای کولر و... ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13856 چه وضعی داریم اَه اصلا خوشم نمیاددددددد بابا قشنگ پوست رو خراب میکنه رو همه چی تاثیر داره دقیقا ، رژیم غذاییمم بهم ریخته ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
مروارید۹۵۹۲ عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 2776 وایی 🥲 پنج صبح نهایت تا هشت تازه امشب مادر پدرم خونمون هستن ۶/۱۵مادرم باس بره بیمارستان شوهرمم ۶/۴۵,بعد نهایت خودمو بکشم خابم ببره تا هشت بابام بیدار میشه صبحونه بدم بهش روزم کلا خابم نمیبره
atena333 عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1020 منم خیلی بدم میاد که عادت کردن شبا بیدار بمونم ولی درست کردنش خیلی برام سخته مثلا الان چهار صبحه ولی ... عزیزم میتونم یه سوال راجع به شغل همسرتون بپرسم؟
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22362 عزیزم میتونم یه سوال راجع به شغل همسرتون بپرسم؟ جون دلم؟ خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤