2777
2789
عنوان

خووووواب😂😂

154 بازدید | 18 پست

یه جوری گند خورده به ساعت و تنظیم خوابم که باید بمیرم و از اول زنده بشم تا ساعت خوابم درست بشه 💔😂

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

منم خیلی بدم میاد که عادت کردن شبا بیدار بمونم ولی درست کردنش خیلی برام سخته مثلا الان چهار صبحه ولی یه اپسیلون خواب تو چشام نیست!

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا دیگه ازاول صبحا بدم میاد ودوست ندارم بیدار باشم ۶ صبح

منتها پرانرژی مثبته اول صبح که ما ازش محرومیم

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

الان نخواب اصلا بزاز ساعت شیش هفت عصر بخواب صبح خودبه خود بیدارمیشی بعد دیگه تنظیم کن من اینجوری میکنم همیشه

ولی الان مریضم خوابیده بودم گلوم درد گرفت بیدارشدم🚶‍♂️

جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو می شود به مرور......

منم خیلی بدم میاد که عادت کردن شبا بیدار بمونم ولی درست کردنش خیلی برام سخته مثلا الان چهار صبحه ولی ...

منمممم، تازه نشستم فیلم میبینم

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

درد اینجاس ک من حتی روزم نمیخابم

وایی 🥲

منمممم، تازه نشستم فیلم میبینم

چه وضعی داریم اَه اصلا خوشم نمیاددددددد بابا قشنگ پوست رو خراب میکنه رو همه چی تاثیر داره

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
من کلا دیگه ازاول صبحا بدم میاد ودوست ندارم بیدار باشم ۶ صبحمنتها پرانرژی مثبته اول صبح که ما ازش مح ...

من در شرایط ترسناکی بیدارم، که خودمو لعنت میکنم که کاش الان خواب بودم ، صدا سگ ولگرد میاد ، صدای کولر و...

چه وضعی داریم اَه اصلا خوشم نمیاددددددد بابا قشنگ پوست رو خراب میکنه رو همه چی تاثیر داره

دقیقا ، رژیم غذاییمم بهم ریخته 

وایی 🥲

پنج صبح نهایت تا هشت 

تازه امشب مادر پدرم خونمون هستن ۶/۱۵مادرم باس بره بیمارستان شوهرمم ۶/۴۵,بعد نهایت خودمو بکشم خابم ببره تا هشت بابام بیدار میشه صبحونه بدم بهش روزم کلا خابم نمیبره