2777
2789

من نامزد داشتم(تموم شد)...تو دعوای اخرمون من خیلی بهش فوحش دادم بعد از چندددد سال رابطه اولین بار بود این حرفا رو بهش میزدم انگار همه چی رو دلم مونده بود... چون همیشه تو دعواها اون به من هر حرفی رو میزد و من سکوت میکردم .

امشب بعد از یک هفته رفتم پیامامونو خوندم خیلی عذاب وجدان گرفتم خیلی...حرفایی که من زدم واقعیت نداشت فقط از رویه کینه بود و عصبانیت .

اونم به من یچیزی گفته بود تو همین دعوا که الان فکر میکنم هیچ وقت دوسم نداشته (انگار راست میگفت و تا حالا این مشکلو فقط به روم نیاورده بود) چیکار کنم پیام بدم عذر خاهی کنم؟مقصر دعوا هم اون بود 

اگه کسی هست تعریف کنم چرا دعوا شد دفعه اخر

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن بابا 

برای هم نبودید شما عذاب وجدانم نگیر اصلا چرا حذفشون نکردی پیامارو

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

من خودم از این معجزه دیدمبرای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر در مدت ۱۵ روز طو ...

الان دیگه این کاربرد نداره عشقم اسی طرفو شسته پهن کرده

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

یاد بگیرین توی دعوا سکوت کنین 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خیلی ناراحتم اصلا خابم نمیبره.... ینی پیام ندم ؟

اصلا چون واس اون هیچ‌معنی ای نداره 

به این فک کن چرا باید تورو به ی مرحله ای میرسوند که حرفایی که دوست نداشتی و نباید می‌زدی رو زدی 

مقصر اون بوده تموم شد رفت اگه حس بدی داشت خودش بهت پیام میداد 

یاد بگیرین توی دعوا سکوت کنین

عزیزم تو دعوا حلوا پخش نمیکنن این ادم حقش‌بود من بخاطر فوحشایی که ب مادرش داذم ناراحت نیستم بخاطر حرفایی که واقعیت نداشت و از سر عصبانیت به خودش گفتم خیلی ناراحتم