2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دکتر رفتم گفت مدلت حلقوی ستاره دار هس نمی دونم اصلا یعنی چی دکترم گفت این مدل خونریزی داره ولی خوب خودم نفهمیدم چی هس اصلا 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

بابا اینا خزولاته

مگه میوه ست شکل میدن

تازه پیشبینی خونریزی هم میکنن😂😂😂

مگر موارد نادر ک طرف مشکل داره

ضخامتش زیاده احتیاج به عمله

یا چمیدونم مشکلی هست

بقیه عادیه

بقیه چیزایی ک وصل میکنن چرت و پرت

من سر مشکلم ک دکتر میرفتم وقتی نامزد کردم

هر کدوم یه شکل بهم میگفتن😂😂😂😂

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ن جدا تاحالا این نوع به گوشم نخورده بود

نوعش واقعا مهم نیس بالاخره برای هرکی ی شکله

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
مثل مال دختر آشنای ما حالا واسه این دیواره کوتاه مثل خودش و قدش 😂😂

ما ارثی این مدلی هستن خانمومامون دمتر براشون برداره وگرنه در اثر خونریزی زیاد کارشون ب بیمارستان میرسه ولی خدا رو شکر دکتر ب من گفت تو نیاز نداری 😂

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
ما ارثی این مدلی هستن خانمومامون دمتر براشون برداره وگرنه در اثر خونریزی زیاد کارشون ب بیمارستان میر ...

واسه مارو گفته کم خون ریزی داره تو گواهی هم نوشته فاقد خون ریزی ولی دکتر گفت کم داره دختره هم می‌ترسه می‌گه خون نیاد تهمت نزن بهم