2777
2789
عنوان

شکایت تمکین

158 بازدید | 19 پست

سلام ‌‌‌‌‌من چهار ماه پیش واسه مهمونی اومدم خونه پدرم و بچم مریض شد و با پدرم بردیمش دکتر بعد شوهرم زنگ زد که مگه پدرش مرده که بابات برده دکتر و ب بابای من فش داد بعد باخواهراس اومدن دم در خونمون و اونجا داد و بیداد کردن و منو بچرو گذاشت خونه بابام رفت از اون موقع نه زنگ زده نه کسیو فرستاده دنبالم الان رفته ازم شکایت عدم تمکین کرده چند روز دیگ دادگاهمه ب نظرتون چی میشه

شاهد ببر که خودش شما رو بیرون کرده و دنبالتون نیومده و توی دادگاه هم اعلام کنید به همسرتون و زندگیتون علاقه دارید و برمیگردید و اصلا نرفته بودید بلکه بیرونتون کردن و به خاطر علاقه به زندگی و خراب نشدنش گزارش ندادید و شکایت نکردید 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شاهد ببر که خودش شما رو بیرون کرده و دنبالتون نیومده و توی دادگاه هم اعلام کنید به همسرتون و زندگیتو ...

اخه با پدرم اومدم اون تو خونه پدرم اومد دعوا راه انداخت و مارو گذاشت رفت 

شاهد ببر که خودش شما رو بیرون کرده و دنبالتون نیومده و توی دادگاه هم اعلام کنید به همسرتون و زندگیتو ...

و اینکه دیگه نمیخام پیش مادر شوهرم اینا برگردم خیلی دخالت میکنن میخام جدا برم

اگر خونه هم نداره اعلام کنید حاضر به تمکین هستید اما باید خونه مستقل فراهم کنه

اره خونه از خودش نیست و مال ورثا هست یعنی پدرش مرده و اون خونه مال ۴پسر ۴دختر و یه مادر هستش

اره خونه از خودش نیست و مال ورثا هست یعنی پدرش مرده و اون خونه مال ۴پسر ۴دختر و یه مادر هستش

خوب پس اینم اضافه کنید و حتما قبل از جلسه با وکیل صحبت کنید که چیا بگید و اینا که به مشکل برنخورید

شما رفتی سر بزنی ولی شوهرت نذاشت برگردی پیامی چیزی ازش داری نگه دار به درد میخوره

نه نه زنگ زده نه پیام از اون موقع منم بعد دعوا تنهایی نمیتونستم ب اون خونه برم فقط با مامور رفتم دم در خونشون وسایل شخصیمو بیارم که اونم مادرشوهرم رامون نداد