2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد خونه پدر شوهرم باشم

256 بازدید | 11 پست

امشب شوهرم رفت ماموریت منو اورد خونه پدرش ولی من اصلا نمیخواد اینجا باشم دلم خیلی گرفته یه دوقلو ۹ماهه دارم دلم میخواست پیش مادرم میرفتم اما نبردم منم از مادر شوهرم متنفرم دلم نمیخواد حتی صداشو بشنوم با حرفاش کاری کرد که شوهرم دماغمو شکست الانم تو گچه خیلی دخالت میکنه تو همه چی ازش بدم میاد دلم نمیخواد پیشش باشم فوق العاده دلم گرفته از بی کسی خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ ربطی داشت

ربطش اینه هر کسی تو این شرایط میتونست اجبار کنه ک باید ببرسم‌خونه مامانم و این میشد سر منشا یه دعوا و بحث جدید 

ولی خوب کنار بیا و لج نکن موندی هم خونه ی مادرشوهرت عیب نداره و اگ هم ازشون ناراحتی ن حرف بزن و ن کاری داشته باش ک متوجه شن ناراحتی از دخالتشون 

ادما نامردشدن اگ‌خواستتو بگیدچون بچه داری شوهرت لج میکنه و بدتر زندگیت میریزه بهم پس باید ادم با بعضی شرایطا کنار بیاد بخاطر حال روحی خودش و بچه هاش و کاهش تنش توی خونه ش

ربطش اینه هر کسی تو این شرایط میتونست اجبار کنه ک باید ببرسم‌خونه مامانم و این میشد سر منشا یه دعوا ...

این راهکار شما هم روح این زن رو نابود می‌کنه

چون می‌ترسه هیچی نگه هیچ کاری نکنه که خدای نکرده تنش ایجاد نشه

بنظرت آرامش داره اونوقت ؟

چرا خودمون کاری میکنیم که توسری خور شیم؟

این راهکار شما هم روح این زن رو نابود می‌کنهچون می‌ترسه هیچی نگه هیچ کاری نکنه که خدای نکرده تنش ایج ...

من نگفتم تا اخر عمرش تو سری خور شه عزیزم ولی زندگی الکی نیس پای یه بچه درمیونه 

میخوای الان بره توی خواب گیس مادرشوهرشو بکشه و دادو بیداد راه بندازه ک من شب اینجا نمیمونم

داره میگه دماغم توی گچه!!!!!!!!یعنی الان چن روز از دعواشون میگذره

اگ بخواد بحث کنه باز همون اشو همون کاسه بچه هاش کیکن باید با صحبت کردن با شوهرش و دوستانه مسله شو حل کنه 

امشب ک گذشت و دیگ نمیتونه برگرده خونه مامانش ولی بار بعد دوستانه ب شوهرش بگه ک من خونه مامانم راحت ترم بچه نام کوچولوان و‌مامانم میتونه کمکم کنه