2789
عنوان

لیزر✅

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 26 پست
یعنی توی این پنج سال نرفتید ترمیم مگر داریم کجای بدنتون رفتید گلم اسم دستگاه

الکساندره بود من یه ده جلسه رفتم بعد شیش ماه دوجلسه رفتم و بعد یسال یه جلسه رفتم و بعد دیگه کرونا اومد نرفتم و بعدم باردار شدم و دوران شیر دهی ولی خب خیلی در نیومد ریشه موها اینقد سست و نازک بود که با دست درمیومد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الکساندره بود من یه ده جلسه رفتم بعد شیش ماه دوجلسه رفتم و بعد یسال یه جلسه رفتم و بعد دیگه کرونا او ...

چه خوووووب نتیجه دیدید

توی بارداری موها برنگشت 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

تلفظ اسم دستگاه میشه بگیدچند جلسه خوشگلم بعد چقدر به چقدر باید شارژ بریم

Candella 

بستگی داره به بدنتون ولی در حالت کلی ۸ الی ۱۰ جلسه بعدشم هر وقت که مویی در اومد و خواستی میتونی بری شارژ

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

Candella بستگی داره به بدنتون ولی در حالت کلی ۸ الی ۱۰ جلسه بعدشم هر وقت که مویی در اومد و خواستی می ...

شما از هزینه ها خبر ندارید پیکیج طلایی 

شما از هزینه ها خبر ندارید پیکیج طلایی

فکر کنم هزینه های هر شهری متفاوت باشه ولی اینجا فول بادی از ۱ تومن شروع میشه تا برو بالاتر 

حالا نمیدونم منظور شما از پکیج طلایی کدوم قسمت هاس ؟

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

فکر کنم هزینه های هر شهری متفاوت باشه ولی اینجا فول بادی از ۱ تومن شروع میشه تا برو بالاتر حالا نمید ...

دست و پا و بیکینی و زیر بغل گلم 

آها نه فکر نکنم اینجا اینقدر باشه خداکنه زیر یک تومن باشه دستم نمیره🙁

فکر کنم هزینه های هر شهری متفاوت باشه ولی اینجا فول بادی از ۱ تومن شروع میشه تا برو بالاتر حالا نمید ...

فک کن دوازده میلیون بدی لیزر🙁🤦🏻‍♀️

دست و پا و بیکینی و زیر بغل گلم آها نه فکر نکنم اینجا اینقدر باشه خداکنه زیر یک تومن باشه دستم نمیره ...

اره همون فول بادی میشه اینا

دستگاه کندلا گرون تر از اون یکی دستگاها هست اخه🥲

فک کن دوازده میلیون بدی لیزر🙁🤦🏻‍♀️

اینطوری گفتی آدم زورش میاد 😂😂 ولی چون ماهی یه بار و چهل روز یه بار میری زیاد به چشم نمیاد

باید دارو مصرف کنید تا به نتیجه دلخواهتون برسید

من با اشنایدرپلاس لیزر کردم طی ۴ جلسه جواب گرفتم رولی بود با ژل ولی سری شخصی داشت و ‌کاملا بهداشتی بود 

پوستم چند درجه روشن شد اصلا درد نداشتم و موهای نازکمم از بین رفت بدون اینکه ضخیم بشه قیمتشم به نسبت جاهای دیگه مناسب تر بود

اگر اصفهان هستید این مرکز لیزر رو بهتون پیشنهاد میدم

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶