2777
2789
یعنی چطور شد؟

ماشین بهم زد با باسن و کمر و اینا ساییده شدم رو زمین ولی همون لحظه بلند شدم درد نداشتم جاییم ضربه ندید زخمی هم نشدم فقط اون ناحیه یکم قرمز شده حالت کوفته داره قضیه ۵ ساعت پیشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چطور شد؟

بعدش ترسیدم طوریم شده باشه مهره های کمرم خورد شده باشه یا یه وقتی تو خواب نمیرم کسی ام نفهمه اصلا تصمیم نداشتم به خانوادم بگم یهویی گفتم اوضاع بهم ریخت 

دوستامم موقع تصادف باهام بودن کلی تاپیک های قبلیم جریانش هست 

نه بعید میدونم چیزیت شده باشه . سر درد و اینا نداری؟

نه ندارم هیچی حالت تهوع هم نداشتم خودم حس میکنم اگه به خانوادم نمیگفتم راحت تر بودم نمی‌دونم چرا ولی یه حسیم میگه باید میگفتم 

بابام گفت فردا معلوم میشه وضعیت مهره هات یعنی بعد چندین ساعت اگه درد داشته باشه مشخص میشه؟؟

نه ندارم هیچی حالت تهوع هم نداشتم خودم حس میکنم اگه به خانوادم نمیگفتم راحت تر بودم نمی‌دونم چرا ولی ...

نه اون بدن گرم بودن نهایت یه ربع. هر چی درد داشتی الان دیگه باید نشون میداد. ولی برا اطمینان خاطر یه چک و اسکنی کن . نگران نباش ، بعید میدونم چیزی باشه

نه ندارم هیچی حالت تهوع هم نداشتم خودم حس میکنم اگه به خانوادم نمیگفتم راحت تر بودم نمی‌دونم چرا ولی ...

بالاخره کوفته میشه هر دردی قرار نیست موندگار بشه نگران نباش    پماد عثلانی برن ویکس روغن

نه اون بدن گرم بودن نهایت یه ربع. هر چی درد داشتی الان دیگه باید نشون میداد. ولی برا اطمینان خاطر یه ...

ممنونم امیدوارممم به خانوادم اطلاع دادم آخه من ۱۷ سالمه خودم نمیتونم برم دکتر دیگه اوناهم خیلی نگرانم شدنن 

ممنونم امیدوارممم به خانوادم اطلاع دادم آخه من ۱۷ سالمه خودم نمیتونم برم دکتر دیگه اوناهم خیلی نگران ...

میفهمم چی میگی بابا منم قشقرق را میندازه همچین مواقعی😅 ولی مساله مهمی بود دیگه باید میگفتی