2789
عنوان

گزیدگی‌ساس یا کک

276 بازدید | 14 پست

بچه ها تروخدا هرکی تجربه داره یا میدونه بیاد به داد من برسه

شمال بودیم‌ برای یه نصف روز داخل یه اتاقی بودیم رفتیم‌تو‌اب اومدیم دیدم مچ‌پامو‌تمام خوردن و قرمزی های بدی زده فک کردم یه چی اب آب دریا بوده بود

اومدم خونه تا ۳روز خارش وحشتناک داشتم و بعد خوب شد،دوباره پنج شش روز بعدش یه شلوار ک تو ساکم بود و اصلا من ساکو از ماشین در نیووردم رو پوشیدم و پام به همون شکل خورده شد

به نظرتون ساسه؟😭😭😭عکسو‌میزارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دونه های قرمز یکم درست اندازه ی مهره تا دو روز اول قرمز هرچی بخارونی هم بدتر خارش پیدا می‌کنه هرجایی هم کک بشینه همه‌ی اون قسمت رو دونه میزنه مصری هم نیست زیاد متری داخل خونه هم زاد و ولد نمیکنه چون جای مرطوب دوست داره

به نظرم ساس نیس ککه احتمالا تو لباسایی که تو تنت بوده بوده رویه ملافه سفید یا رنگ روشن یه دست بشین  لباساتو رو همون ملافه در بیار حتی شرتت و لباسارو بتکون و زیرو رو کن اگه تو لباسات کک باشه میفته رو ملافه اگه پتوی پرز دار رنگ روشن باشه بهتره تو پرزای پتو گیر میکنه راحت میتونی بگیریش رو ملافه یکم سخته

[QUOTE=354885866]به نظرم ساس نیس ککه احتمالا تو لباسایی که تو تنت بوده بوده رویه ملافه سفید یا رنگ روشن یه دست بشین&]

تنها چیزی ک دیدم ازینا بود ک کک فک نکنم بال داشته باشه این پشس درسته؟شاید از قبل تو خونم بوده و من الان دقت کردم دیدم