2777
2789
عنوان

نامزدم میخواد جدا شه چیکار کنم

593 بازدید | 18 پست

من قبلا با یه پسر دیگه تو رابطه بودم و خیلی دوسش داشتم ولی بهم خیانت کرد و من جدا شدم ازش ..

شهر ما خیلییی کوچیکه و همه همو میشماسن و دوست و آشنا  یا فامیلن باهم 

بعد یک ماه من رفتم گوشی خریدم و پسره ازم خوشش اومده بود 

پسره خیلی خوبی بود خوشگل پولدار خانواده دار و..

خلاصه بعد دوماه ک شمارمو داشت هی سوال درمورد گوشی اینا میپرسید راضی فلان گفت ک میخوام باهات آشنا شم قصدم ازدواجه فلان 

خلاصه باهم نامزد شدیم و من ازدواج منطقی رو انتخاب کردم ..

همو میشناختن ..

حالا نمیدونم از کجا فهمیده من با اون بودم 

من دو هفته پیش ک بهم کفت باهام خیلی سردی فلان 

دلم نخواست اذیتش کنم گفتم جدا شیم 

اونم گریه کرد دوست دارم 

و..

خلاصه دو روزه بخاطر ی سری چیزا قهر بودیم 

امشب رفتم مغازش سوپرایز کنم گل اینا خریدم 

خیلی سرد برخورد کرد گفت برو از مغازه بعدا حرف میزنیم 

خیلی دلم شکست 

بعدم زنگ زد کلی حرف زد فحش داد گفت از زندگیم پاکت میکنم ..

یبار دیگ دلم شکست از زندگی 

خدایا خیلی خستم از همه چی حالم بهم میخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود وابسته نشو.تو دستمال نیستی ک همه مچالت کنن بندازن بیرون

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

دنبال بهانه بوده.

اوایل رابطه همیشه گرمه. بعدش که عادی شد، اونی که علاقه زیادی نداشته و صرفا واسه تنوع جلو اومده دنبال بهانه واسه تمام کردنه.

به خودت برچسب نزن، مشکل از تو نبوده

زود وابسته نشو.تو دستمال نیستی ک همه مچالت کنن بندازن بیرون

ایشون هم حتما رفتار هایی که باعث شده اون اینجور باهاش رفتار کنه رو شاید نگفته ولی خب پسری که تا نامزدی میره و میخواد بگیره طرف رو دوست داره حتما

کاش همون اول بهش میگفتی بایکی بودی خیانت کرده

ولی درکل دنبال بهونه بوده

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
ایشون هم حتما رفتار هایی که باعث شده اون اینجور باهاش رفتار کنه رو شاید نگفته ولی خب پسری که تا نامز ...

چیشد چ کردی اخر...مادرت فرستادی ؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..