2777
2789

زفتیم باغ با زنداداشم دوتا خاهرام ظرف غدارو من شستم کارای قبل شامو من کردم  چای من ریختم  ی لیوان چای خاهرم شست  زن داداشم ک هیچی میخوره لیوان چاییشم حتی برنمیداره اون خاهرم ک خودشو مشغول بچه میکنه   فرداش  برا ناهار پریود شده بودم  ناهار نخوردم گفتم اگر بخورم دوساعت باید وایمسم ظرف بشورم شامم نخورددم ولی وقتی خاستیم برگزدیم جارو زدم  رختخابارک  جمع کردم واقعا مگه من کوزتم جارو کزدم چون باید باغو تحویل میدادیم  منم باخاهرم عصبی  شدم گفتم اسمم مگه ظرفشوره  هرچی ظرفه من باید بشورم

مشارکتی کار کنید

ادمای مسئولیت پذیر معمولا همش خودشونو میندازن وسط که کارا زود جمع شه خودمم اینطورم ولی فهمیدم اگر کار نکنم کسی نمیتونه مجبورم کنه هیچ کاریم زمین نمیمونه

مامان دوتا گل پسر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بدم میاد شلوغ پلوغ باشه دورم دوست دارم زود همه چی جمع شه

میگم دیگ مشکل از منه از شماست این اخلاقو داریم

کار میکنیم عصبیم میشیم

تنها چاره بیخیالی طی کردنه 

من در حال اصلاح خودمم بجبران سالها کار و ظرف شستن الان از جام بلند نمیشم کسیم چیزی نمیتونه بگه

مامان دوتا گل پسر

خوب عزیزم دفعه بعد که پیشنهاد اینجوری مطرح شد ،بگو من به شرطی میام که کارها درست تقسیم بشه و هرکسی سریع و به موقع کارشو انجام بده ولی کلا اگر سخته شستن با ظروف یکیار مصرف برید هرچند که برای مخیط زیست خوب نیست ولی خوب دیگه اعصاب تون راحتتره 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭