2777
2789
عنوان

بعضیا چطور انقد رو دارن

151 بازدید | 15 پست

یه همسایه داریم اگه چیزی بخواد میره تک تک در ۹تا واحد ساختمون. میزنه ببینه اون چیزو دارن یا نه 

وصعشونم خوبه که بگم بده ندارن 

واقعا دیگه خیلیی اعصاب خوردیم 

چارپایه بخواد میره از همسایه میگیره 

نون بخواد میره میگیره 

ماست بخواد 

سیب زمینی ، پیاز 

خیلیییی پررو و مردم ازاره 

واقعا بعصیا چطوری میتونن انقد پررو باشن ؟؟؟؟؟؟

من باشم بار اول تشنج میکنم از خجالت 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

باز این خوبه همسایه مادرم یبار واسه روشویی و ژیلت امده بود دم خونشون😑😑

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز این خوبه همسایه مادرم یبار واسه روشویی و ژیلت امده بود دم خونشون😑😑

چقد بی‌شعور بودههههههه

واقعا این همه رو از کجا میاد

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
این میخواد معنی ضرب المثل (همسایه، بازار همسایه س) رو بهتون نشون بده

خیلییی آدم عجیبیه اصن 

من نمیدونم این همه رو از کجا نشات میگیره 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
چقد بی‌شعور بودهههههههواقعا این همه رو از کجا میاد

یهو میاد ۱۰ تا نون بدین حالا مامانم خودش هروز واسه ۱۰ تا نون دوساعت میره میمونه نونوایی میبره دوماه دیگه نون خشک کهنه میاره جاش یا میاد ابلیمو تخم مرغ هویج تی شلنگ مادرم اسیره بنده خدا 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
یهو میاد ۱۰ تا نون بدین حالا مامانم خودش هروز واسه ۱۰ تا نون دوساعت میره میمونه نونوایی میبره دوماه ...

ما یه بار سر سفره بودیم 

در خونمون طوریه قشنگ باز میشه رو حال 

ما خودمونم نون نداشتیم 

همش یدونه لواش بود واسه ۳نفر آدم.

دید همون یدونه نونو داریم 

گفت میشه یه نون به من بدین 

شوهرم از سرکار اومده 

باورت میشه گرفت برد 😐

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
ما یه بار سر سفره بودیم در خونمون طوریه قشنگ باز میشه رو حال ما خودمونم نون نداشتیم همش یدونه لواش ب ...

چقد پرو من ب مامانم میگم خیلی رو دادی بهش زنه چپو راست میاد وسیله میخاد میگه چیکار کنم همسایس دیگه 

ماهم یه همسایه داشتیم وضعشون عالی بود هرروز خدا جلوی خونه ما بود یه چی میخواست یه بار اومد فقط من خونه بودم گفت مرغگزاشتم رب ندارم یه قاشق بده همیه می گفت ولی مادرم کل ظرف رو میداد می گفت ببر منم رفتم دقیق یه قاشق برداشتم بهمون قاشق دادم دستش گفتم بفرما  وا رفت همیشه می گفت آب از دستت چکه نمیکنه بسکه خسیسی 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
ماهم یه همسایه داشتیم وضعشون عالی بود هرروز خدا جلوی خونه ما بود یه چی میخواست یه بار اومد فقط من خو ...

اخ قربون دستت برمممممممم 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
اخ قربون دستت برمممممممم

بعد اون هروقت میومد و مادرم نبود خواهر و برادرا منو می‌فرستادند جلوی در اونم تا منو دید هیچی نمی گفت،فقط می گفت با مامانتون کار داشتم  

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست