2777
2789
عنوان

بالاخره شد 🥲

107 بازدید | 7 پست

زحمت کشیدم 

استرس داشت 

ولی بالاخره زندگیم و شروع کردم 🥲🥲

من مهاجرت کردم 🤍 

فعلا ترکیه ام 

اینجا رو خیلی دوست دارم خیلییی 🥲

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

دیروز میخواستی واسه کنکور بخونی

امروز ترکیه ای

سبحان الله

[اگه دیدی از یه جا به بعد جوابتو ندادم بدون از گیراییت کاملا نا امید شدم و بنظرم ارزششو نداشته برات وقت بذارم توضیح بدم، حتما در موضوعی متعصبی و اینجا هم فضای مناسبی برای پاسخگویی نبوده🙂] یکی درخت گل اندر فضای خلوت ماست که سرو های چمن پیش قامتش پستند💐✨️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دیروز میخواستی واسه کنکور بخونیامروز ترکیه ایسبحان الله

واسه کنکور میخونم هنوزم عزیزم 🤍

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

واسه کنکور میخونم هنوزم عزیزم 🤍

خب وقتی واسه کنکور میخونی چرا رفتی ترکیه

با گرونی و گرفتاریاش

[اگه دیدی از یه جا به بعد جوابتو ندادم بدون از گیراییت کاملا نا امید شدم و بنظرم ارزششو نداشته برات وقت بذارم توضیح بدم، حتما در موضوعی متعصبی و اینجا هم فضای مناسبی برای پاسخگویی نبوده🙂] یکی درخت گل اندر فضای خلوت ماست که سرو های چمن پیش قامتش پستند💐✨️

خب وقتی واسه کنکور میخونی چرا رفتی ترکیهبا گرونی و گرفتاریاش

چون هدف اصلیم یه چیز دیگس … 

میخوام برم یه کشور دیگه ولی یه سال باید بمونم تا شرایط اوکی شه الان میبینم ترکیه رو هم خیلی دوس دارم 

خیلی چیزا رو نمیشه گفت🙂