2789
عنوان

مشکل روانی

74 بازدید | 4 پست

بچه ها من ۱۴ سالمه 

شما پدر مادر سختگیر دارین؟

از بچگی تولد دوستم میخواستم برم نمیزاشتن من یادم نمیاد مثل ادم تو کوچه با بقیه بازی کرده باشم 

زندگی رو به کام منو خواهرم تلخ کردن 

انقد که برای داداشم دلسوزی میکنن که اگه یه درصد برا ما بود دنیا برامون گلستون بود 

تک پسر که هست 

پسر اول خانواده پسری هم هست

تو همچی شکست خورده چون متعهد به هیچی نیست از این شاخه به اون شاخه میپره 

تا ۳ شب بیرون میمونه 

بعد من و خواهرم میخوای با دوستامون پارک بریم نمیزاره 

بیرون بریم خودمون تنها نمیزاره 

گیرای الکی میده میاد در اتاق چشاشو ریز میکنه میگه با کی حرف میزنی هرکی ندونه فک میکنه دوست پسر دارم بهش نگفتم 

نمیدونم چیشده یهو اینجوری شده 

امروز نشسته کنارم میگه داداشت خیلی گناه داره کار نداره سربازی نرفته دلش زن میخواد اما چیزی نمیگه 

خب من چیکار کنم 

من میدونم وقتی ازدواج کنم محبت کردن و بلد نیستم نمیدونم اون فردی که میاد خواستگاریم چطور باهام زندگی میکنه 

مطمئنم تا الان مشکل روانی پیدا کردم اما چون خودم فک میکنم خوبم به خودم میگم شاید واقعا خوبی 

جالت میدونی کجاست انقد میزنی تو سرت که اقا بزار برم بیرون میگه نههه

بعد اگه همین حرف منو یه روانشناس واسه برادرم بزنه میگه چشممم به روی چشم

منم مثل تو محدودیتایی که خانوادم برام میذارن هیچ کدوم از پدرمادر دوستام واسه بچه هاش نمیذاشت

ولی قوی بمون

بعدا تو کتاب میخونی ارزش چیه

خوبی ارزشه

کسی باارزشه که کارش خوب باشه

اونا بی ارزشن

چرتا خودتو واسه ادمای بی ارزش ناراخت میکنی

ببین وقت زیادی نداری تو مهم ترین مرحله ی زندگیت هستی چشم روهم بذاری. تموم شده رفته 

از من گیشنوی برو باشگاه 

حسابی رو خودت کار کن

درساتو عالی بخون

شخصیتت عالی باشه 

تا بفهمن برای چه کسی باید بیشتر ارزش قائل میشدن

هم بهشون میفهمونی هم پیشرفت میکنی و ایندتو تضمین میکنی

افرین همینجوری قوی بمون

قران گوش بده چون قران پراز انگیزست به حرفای خدا ایمان داشته باش

ادمی باش که خدا براش حسبی الله باشه

یه کارهایی مثل بیرون رفتن و خوشگذرانی هیچ تاثیری در آینده ت نمیزاره ولی کارهایی مثل درس خواندن و تمرکز به درست قطعا در سرنوشت و ایندت تاثیرگذاره ، وقت گذراندن با دوست رو  میتونی همیشه تجربه کنی ولی درس و امتهاناتت رو نمیتونی برگردونی به عقب . خانوادت بشما اهمیت میدن و نگرانت هستن وگرنه اعصابشون رو بخاطر شما خورد نمیکردن ، درثانی شما هنوز سنتون کمه و تجربه برخورد با ادمای مریض در جامعه و ... خیلی چیزهای دیگرو نداری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کارهایی مثل بیرون رفتن و خوشگذرانی هیچ تاثیری در آینده ت نمیزاره ولی کارهایی مثل درس خواندن و تمر ...

نمره و درسم چه اهمیتی داره وقتی حالم خوب نباشه دکتر افسرده باشی 

یا یه خیاط شاد ؟

من به حال روحی خودم بیشتر اهمیت میدم جوری هم نیستم که درس نخونم 

جوری باهام رفتار میشه انگار من اونجام که بدبختیاشو بهم بگه یه مدت وضع مالیمون یکم بد شده بود منم از خیلی پیشش گفته بودم گوشی میخوام و هیچوقت نگفتم کی انقد جلوی من درباره پول حرف میزدن که وقتی گوشی گرفتن برام عذاب وجدان داشتم 

نمره و درسم چه اهمیتی داره وقتی حالم خوب نباشه دکتر افسرده باشی یا یه خیاط شاد ؟من به حال روحی خودم ...

عزیزم میفهمم منظورتو بالاخره منم یه زمانی سن شما بودم و نگاهم متفاوت از امروز ، یه زمانی لخاطر گم شدن عینکم دوست داشتم بمیرم 😂😂 الان که به گذشته فکر میکنم خندم میگیره چقدر دیدم متفاوت بوده ،  شمام داری وارد دوران بلوغ میشی و احتمالا این حس افسردگی و حساس بودنت به همین خاطره ولی بدون خیلی زود خوشی و ناخوشی میگذره و شمام بالاخره شخصیتت شکل میگیره و وارد اجتماع میشی و متوجه رفتار خانوادت میشی بعد ها ازدواج میکنی متوجه بار سنگین مسئولیت والدین نسبت به بچه هاشون میشی ⚘