2777
2789
عنوان

افسردگی

132 بازدید | 15 پست

این روزا بیشترازهمیشه دلم مرگ میخاددیگه هیچ آرزویی ندارم دیگه نمیخام خوب شم که اززندگیم لذت ببرم شما اینوشنیدین که هرکس قراره بره قبلش بهش الهام میشه؟

🖤💔Najmeh is eternal love🖤💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۴ساله دارومیخورم هردارویی بگین دکترامتحان کرده فایده نداره شدم موش آزمایشگاهی دکترا که ببینن چه ترکیبی بهتره ولی چرا خوب نمیشم 

سلام دوست عزیز،بیماری روحی حتی از بیماری جسمی مهمتر هستش،حتما امکانش رو فراهم کنسد و شده حتی یک جلسه پیش پزشک برید با دارو به مدت کم قول میدم خوب میشید،تجربه داشتم و حتی افسوس خوردم چرا زودتر نرفتم

به نظرات هم احترام بزاریم؛

حرف بی خود نزن برو ورزش

اخه ایم چه حرفیه وقتی مثل یه تیکه گوشت ازصبح تاشب افتادم توخونه الان دوماهه پاموبیرون نمیتونم بذارم چطوربرم ورزش باکدوم دل خوش

سلام دوست عزیز،بیماری روحی حتی از بیماری جسمی مهمتر هستش،حتما امکانش رو فراهم کنسد و شده حتی یک جلسه ...

اووووو هردکتری معرفی کردن که عالیه رفتیم حتی دوبارم کارم به بستری کشیدولی هیچ تاثیری نداشت

اووووو هردکتری معرفی کردن که عالیه رفتیم حتی دوبارم کارم به بستری کشیدولی هیچ تاثیری نداشت

آها به هر حال امیدوارم حالتون بهتر بشه

به نظرات هم احترام بزاریم؛

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا 

برای کسایی که مشکل مالی دارند رایگان 

برای کسایی که مشکل مالی ندارند با هزینه کم 

تازه پرداختشم بعد مشاورس اگر راضی بودی از مشاوره

مطمئن هم هست رضایت مندی هاشو استوری میکنه خیلی زیادن 

خواستید بدم پیج شو 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا برای کسایی که مشکل مالی دارند رایگان برای کسایی که مشکل مالی ندارند با ...

سلام عزیزم ممنونم پیجشابدی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز