2777
2789

بله میتونی 

یعنی چیزی که وقتی با خدا و کاعنات سعی میکنی ارتباط بگیری و ازشون کمک و راهنمایی بخوای و اعتماد کنی بهش و رها باشی نسبت به احساساتی مثل ترس شک نا امیدی و …..یه چیزی پیامی آگاهی بهت میرسه که حس میکنی عمیق بودنشو 

و فقط در صورتیه که واقعا ارتباط بگیری با مدیتیشن پیاده روی دوری از ایگوهات و کار کردن رو خودت  

بله میتونی یعنی چیزی که وقتی با خدا و کاعنات سعی میکنی ارتباط بگیری و ازشون کمک و راهنمایی بخوای و ا ...

یعنی منظورتون دقیقا ی پیشگویی و نشونه از آینده؟ ک حاصل ارتباط گرفت با خداست

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شهود روشن بینی هست 

یه جورایی درکی فراتر از زمان و خرد زمانه هست

افراد با استفاده از شهود آینده رو می تونن پیشگویی کنن 

افراد که تیپ شخصیتی شهودی دارن رویا بین هستن یعنی قدرت کنترل رویا و دیدن آینده رو دارن !

شهود روشن بینی هست یه جورایی درکی فراتر از زمان و خرد زمانه هستافراد با استفاده از شهود آینده رو می ...

یعنی ی خواب درباره آینده میبینه ک همش واقعیه ؟

یعنی ی خواب درباره آینده میبینه ک همش واقعیه ؟

من خودم شهودی هستم وقتی مراقبه می کنم و دعاهای خاص می خونم شیاطین و تندراهای منفی رو از خودم دور می کنم و می تونم آینده رو ببینم مثلا نمادی یا صحنه ای از آینده و عاقبت تصمیمم !

من خودم شهودی هستم وقتی مراقبه می کنم و دعاهای خاص می خونم شیاطین و تندراهای منفی رو از خودم دور می ...

توی خواب ؟؟؟

آره من اینطوریم ولی یه دوست میشناسم خیلی از نظر شهودی قوی هست حتی تو بیداری نشانه هایی می بینه که آی ...

چ خوب