2777
2789

تا الان که نشنیدم بگه پشیمونم...وکسی هم مسخره نکرد البته به فرهنگ جایی هم که زندگی میکنی وادمهای اطرافت بستگی داره اون بالای تهرانه پسرش سه ساله که مهد می‌ره دوستاش که مسخرش نمیکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی ک جواب دادی گلم کجا ای وی اف کردیدفعه چندم انتقال مثبت شدیمن این ماه نوبت انتقالمه اگع توصیه ای ...

تو هم برای تعیین جنسیتی ؟

من بار اول مثبت شدم .

الان ۱۷ روز از انتقالم میگذره من تهران مرکز مادران

تو هم برای تعیین جنسیتی ؟من بار اول مثبت شدم .الان ۱۷ روز از انتقالم میگذره من تهران مرکز مادران

بسلامتی انشالله نی نی تو بغل کنی

اره گلم تعیین جنسیت

شما خراش رحم هم براتون انجام دادن یا پی ار پی؟

مرسی ک جواب دادی گلم کجا ای وی اف کردیدفعه چندم انتقال مثبت شدیمن این ماه نوبت انتقالمه اگع توصیه ای ...

یکی دو هفته مونده به انتقال هرشب ناف و زیرشکمتو روغن سیاهدونه بزن یه مشما فریزر بکش روش بخواب. خیلی رحمتو گرم میکنه چیزای گرم بخور . سردیجات مصرف نکن. بعد انتقالت دیگه چیزای گرم نخور که خدا نکرده پریود نشی

بسلامتی انشالله نی نی تو بغل کنیاره گلم تعیین جنسیتشما خراش رحم هم براتون انجام دادن یا پی ار پی؟

مرسی گلم همچنین شما.

نه من چون رحمم مشکل نداشت اینارو انجام ندادم.

شما چندتا جنین داری کجا انجام دادی