2777
2789
عنوان

بچه ها یه هفته پیش که قم بودم حرم

86 بازدید | 4 پست

یک خانومی اومد بهم گفت حدیث کسا میخونی 

منم خیلی خیلی عجله داشتم بابام بیرون منتظرم بود بریم سوئیت بگیریم و بشدت خسته بود وچشاش قرمز بود 

بهش گفتم نه متاسفانه خیلی عجله دارم نمیتونم بهم گفت نه تا فردا شب وقت داری میخونی بعذ قبول کردم

روز بعدش هم تو مسیر بودیم ۱۲ساعت راه تا رسیدیم خونه از شدت خستگی بیهوش شدم دیگه الان بعد یک هفته یادم اومد 

خیلی ناراحتم احساس میکنم بدقولی کردم😔😔😔😔💔💔💔💔بنظرتون میشه الان بخونم؟

آره بخون عزیزم عیب نداره یادت رفته بود ❤️

زیارتتم قبول

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

اره عزیز خسته بودی یادت رفته غصه نخور 

الان بخون گلم 

منم دعاکن گلم🌹🌹🌹🌹

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون قول دادی آره الان به نیتش بخون ان شاءالله مشکلش حل بشه اون بنده خدا دلش میخواسته دعا در حقش بشه از طرف کسی دیگه شاید دعا در حقش مستجاب بشه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن