2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چی شد به سلامتی زایمان کردی 

منم برای دومی دارم اقدام میکنم یک ساله چهار بارم بارداری شیمیایی داشتم 

با قاعدگی های درناک 

رفتم سونو اندومتریوز گفت خداروشکر مشکلی نداری فقط نیچ تو محل اسکار سزارین خود دکتر سونو گراف گفت مشکلی نیست 

ولی من نگرانم میگم نکنه این نیچ اختلال ایجاد کرده هم تو بارداریم هم تو دردهای قاعدگیم😞

عزیزم چی شد به سلامتی زایمان کردی منم برای دومی دارم اقدام میکنم یک ساله چهار بارم بارداری شیمیایی د ...

لعنت به سزارین کاش هیچوقت سزارین نمیشدم

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

عزیزم چی شد به سلامتی زایمان کردی منم برای دومی دارم اقدام میکنم یک ساله چهار بارم بارداری شیمیایی د ...

سلام عزیزم بله ۲۵ آذر زایمان کردم

حدودا ۵۰ روز بخش مادران پرخطر بیمارستان نمازی تحت مراقبت بودم و ۳۵ هفته و چهار روز اورژانسی سز شدم

ولی به نظرم دکترا الکی آدمو میترسونن ،خانمایی بودن که ضخامت رحمشون از من نازکتر بود و با رضایت خودشون میرفتن خونه و تا ۳۸ هفته زایمان میکردن.حتی چند نفر بودن که توی بارداری قبلشون رحمشون پاره شده بود و برای زایمان بعدیشون مشکلی پیش نیومده بود

سلام عزیزم بله ۲۵ آذر زایمان کردمحدودا ۵۰ روز بخش مادران پرخطر بیمارستان نمازی تحت مراقبت بودم و ۳۵ ...

ای جانم به سلامتی عزیزم انشالله همیشه سلامت باشید

برای منم دعا کنید خدا بهم نی نی سالن و صالح هرچی زودتر عطا کنه💖

وبه همه منتظرا 

سلام عزیزم بله ۲۵ آذر زایمان کردمحدودا ۵۰ روز بخش مادران پرخطر بیمارستان نمازی تحت مراقبت بودم و ۳۵ ...

سلام خانمی ببخشید میشه بدونم ضخامت رحمتون قسمت نیچ چند بوده؟مقدار نازکی اون قسمت لطفا