elimami مدیر استارتر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 2029 عنوان قطره آهن 108 بازدید | 17 پست سلام به همگی . مامانای با تجربه لطفا کمکم کنید به پسرم قطره آهن میدم همه سعیمو کردم داخل حلقش تا الان بریزم ولی جدیدا توی حلقش نگا میداره به دندوناش هم میخوره امروز متوجه شدم دندونهای جلوش سیاه شده 😑 وای چکار کنم خیلی ناراحت شدم 😥😥 1396/08/02 | 19:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elimami مدیر استارتر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 2029 خارجی بخر راحت...استرس سیاه شدنم نداری تا الان خارجی دادم قطره آیرویت دادم تازگیها هم فروگلولین داده . نمیدونم چرا سیاه شده . با چی میشا دندوناشو تمیز کنم
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8818 احتمالا دوندوناش پوسیدگی داره که سریع رنگ میگیره . پسر منم همینطور بود 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
mohana69 عضویت: 1396/05/06 تعداد پست: 12768 تا الان خارجی دادم قطره آیرویت دادم تازگیها هم فروگلولین داده . نمیدونم چرا سیاه شده . با چی میشا دن ... من واسه پسرم خارجی دادم اصلا سیاه نشد.واسه دخترممم تا دندون نداره ایرانی ..دندون دراوردخارجی میدم.
qorbatebepaeez عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 446 تا الان خارجی دادم قطره آیرویت دادم تازگیها هم فروگلولین داده . نمیدونم چرا سیاه شده . با چی میشا دن ... مسواک انگشتی من قطره رو می ریزم ته حلقش بعد اب بعد مسواک دوباره اب تیکر بارداری نیست روز شمار تولد دوسالگی قند عسل مامانه
elimami مدیر استارتر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 2029 احتمالا دوندوناش پوسیدگی داره که سریع رنگ میگیره . پسر منم همینطور بود چکار باید کنم ؟؟ شما واسه پسرتون رو چکار کردید
ariea55 عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 1359 عزیزم سیدرال بخر عاااااالیه سیاه نمیکنه من ب پسرم سیدرال میدم اصلا سیاه نمیکنه فقط ۴۵قیمتشه دنیای من پسرمه خدایا خودت هواشو داشته باش
elimami مدیر استارتر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 2029 عزیزم سیدرال بخر عاااااالیه سیاه نمیکنه من ب پسرم سیدرال میدم اصلا سیاه نمیکنه فقط ۴۵قیمتشه والله قیمتش اصلا مهم نیست چون دکترش تا الان اینارو گفته گرفتم . الان به نظرتون دندوناش درست میشه ؟؟با چیزی پاک میشه
mah_e_asemun عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 171 اب بهش میدی بعد قطره اهن؟یه نوک دستمال تمیزو بزن ب ابلیمو.... دستمالو بکش ب دندوناش ما سه نفر،سه تا ماه هستیم توی یه خونه
مرمری1372 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 64185 برای بچه های ریفلاکسی هم قطره اهنی هست ک بدم اذیت نشه من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
ariea55 عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 1359 والله قیمتش اصلا مهم نیست چون دکترش تا الان اینارو گفته گرفتم . الان به نظرتون دندوناش درست میشه ؟؟ب ... ن پاک ک نمیشه اگه سیاه شده .دکتر پسرم فوق تخصص هس بهش گفتم برا قطره گفت سیدرال حتی روشم نوشته ک سیاه نمیکنه خیلیم خوش عطروخوش مزه اس دنیای من پسرمه خدایا خودت هواشو داشته باش
elimami مدیر استارتر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 2029 اصلا نده آخه یکم کن خونی داره تا دوسال باید بخوره
گلبرگ... عضویت: 1394/04/03 تعداد پست: 36183 آخه یکم کن خونی داره تا دوسال باید بخوره آها کم خونی داره بده .آخه من پسرم تا یکسالگی دندون نداشت بهش آیرویت دادم بعدش هم اصلا ندادم دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...