2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اگر دختر بودم پسرا کلا کنسلن😂

مگر این که بیخیال آدم نشن و اونوقت به فرجه میدم و میرم حضوری میبینمش 😂اگر اوکی بود و نرمال رفتار کرد 

ادامه میدم اونم نه این که کلی تایم بزارم واسش 😂

دیدم با این حال باز ادامه میده خو یکم بیشتر تایم میذارم 😂

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

بچه پرو اونی که هی خودتو جمع میکنی باز وقیحانه خودشو میچسبونه بهت ....

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
من اگر دختر بودم پسرا کلا کنسلن😂مگر این که بیخیال آدم نشن و اونوقت به فرجه میدم و میرم حضوری میبینم ...

میشه یکم بیشتر بگید حرفات خیلی عالیه....

یعنی پسری که چجوری باشه رو بهش فرصت بدیم روی خوش نشون بدیم بگو خواهشا

بیا تا اومدنت دیر نشده.

میشه یکم بیشتر بگید حرفات خیلی عالیه....یعنی پسری که چجوری باشه رو بهش فرصت بدیم روی خوش نشون بدیم ب ...

تاپیکام رو بخونی خیلی چیزا رو متوجه میشی ! 

پسرایی که هدفشون ناپایدار هست و دنبال خوش گذرونی و .. هستن الان زیاد شده 

پس باید یه سری چیزا رو بدونی تا بتونی تشخیص بدی اینارو

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

تاپیکام رو بخونی خیلی چیزا رو متوجه میشی ! پسرایی که هدفشون ناپایدار هست و دنبال خوش گذرونی و .. هست ...

نگاه من یه سوال ازت میپرسم

میری خیلی طرف یه دختری نگاه میکنی تو دانشگاه بعد کنارش میشینی از عمد و فلان خوشت اومده

بعد طرف محل بهت نزاره بازم پاپیچش میشی یا بیخیالش میشی

بیا تا اومدنت دیر نشده.

نگاه من یه سوال ازت میپرسممیری خیلی طرف یه دختری نگاه میکنی تو دانشگاه بعد کنارش میشینی از عمد و فلا ...

اگر تاپیکام رو بخونی به جواب سوالتت میرسی و سوالی رو نمیپرسی که من دوباره کلی توضیح بدم 😂

بستکی داره هدفم چی باشه ؟ 

هدفم تو باشی ، یا دختر باشه ! 

منظورم چیه؟

مثلا من مریم رو میبینم ازش خوشم میاد پاپیچش میشم و ..! 

محل هم نده چون از مریم خوشم اومده باز پیگیرش میشم 

حالت دوم 

من دنبال دختر هستم 

میرم سراغ این مریم ، محل نمی‌ده 

میرک سراغش نرگس محل نمی‌ده 

میرم سراغ زهرا محل میده پیگیرش میشم 

این پسر تکلیفش مشخصه دنبال خوش گذرونی یا جنس مخالف هستش!

پسری که دنبال یه دختر باشه پیگیرش میشه 

حتی اگر محل هم نبینه 

حالا دنبال یه دختر بودن هم صرفا دلیل بر عاشقی مطلق نیست 

شاید این پسر قفلی زده که با این دختر دوست بشه و نیاز جنسی یا ... رو بر طرف کنه اینم باز باید شناخت پیدا کنی تا بفهمی هدفش چیه 

اگر تاپیکام رو بخونی به جواب سوالتت میرسی و سوالی رو نمیپرسی که من دوباره کلی توضیح بدم 😂بستکی داره ...

نه بابا اصلا رابطه جنسیو ببخیال شو طرف بدونه دختر اصلاااااااا اهل رابطه نیست پیشنهاد دوستی هم نده

ولی میاد پیش طرف میشینه و اینا پروفایل هی عوض میکنه عکس از خودش میزاره این فازش چیه بنظرت ؟ ببخشیدا اینم بگو دیگه چیزی نمیپرسم

بیا تا اومدنت دیر نشده.

نه بابا اصلا رابطه جنسیو ببخیال شو طرف بدونه دختر اصلاااااااا اهل رابطه نیست پیشنهاد دوستی هم ندهولی ...

دو حالت داره یا کلا بلد نیست و خجالت می‌کشه که درخواست رابطه دوستی بده و ..! 

یا خیلی بلده که داره رفتار هایی رو انجام بده که بره تو مخ دختره و برسه روزی که یا دختره خودش باهاش کم کم اوک بشه یا آروم آروم خودش با دختره راحت حرف بزنه و ..! 

در کل این رفتار ها ، رفتار های خیلی پیش پا افتاده ای هستند که توجه کردن بهش بی اهمیته 

چون ۹۰ در صد  از پسرا کلا جلب توجه رو دوست دارند 

بدون هیچ دلیل کارایی رو میکنن که دخترا نظرشون جلب بشه حتی اگر قصد دوستی هم نداشته باشن

دو حالت داره یا کلا بلد نیست و خجالت می‌کشه که درخواست رابطه دوستی بده و ..! یا خیلی بلده که داره رف ...

انقدر بدم میاد چه دختر چه پسری که کمبود توجه داره 

بیا تا اومدنت دیر نشده.

ممنون خدا خیرت بده خیلی خوب بلدی

باز تاپیکام رو بخون 

اگر سوالی داشتی مشکلی نداره ازم بپرس 🙏

انقدر بدم میاد چه دختر چه پسری که کمبود توجه داره

کمبود توجه ، کمبود محبت ، کمبود احساسات ، کلا کمبود ها بر میگرده به گذشته ی شخص ویلد نبودن خونواده ، شخص رو نمیشه کامل مقصر دونست  جامعه هم مقصره