2777
2789
عنوان

تخت دو طبقه

512 بازدید | 11 پست

میخوایم برای دخترا تخت دو طبقه بگیریم 

دختر بزرگم ماشاالله خیلی تپل و اضافه وزن داره 😐

موندم این تختها قدرت سنگینی رو داره 😣

همش فکرم درگیر 

کسی اطلاع داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زیاد اطلاعات ندارم ولی...مگه میشه تحمل نداشته باشه؟؟؟ حالا بچه طفلی مگه چقدر وزن داره؟؟؟دختربزرگت طبقه پایین بخوابه.کوچیکه بالا. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

حالاتا خانکم گل بعدی انشالله ب دنیابیاد دختربزرگتون ازتخت خودش استفاده کنه تازه تاچندماهگی ک نمیشه بچه روجداکنید

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...

تخت های دوطبقه زیاد به نظرم جالب نیست طبقه بالاش گرم میشه و فضای اتاق رومیگیره اگه میتونی تخت کشویی بخر اصطلاحامیگن تخت مهمان ظاهرش یه تخت معمولیه یه نفرست اما کشوی زیر تخت رو که بیاری بیرون تخت دومت میشه کم جاست و راحت. موقع استفاده کشو رومیاری بیرون و وقتی بیادرین کشو میره داخل و فضای اتاق بازه

کوچیکه که یه ماه دیگه به دنیا میاد بزارم بالا که برام سخت میشه

مگه منظورت دو طبقه بزرگا نیست کوچیکه هنوز بدنیا نیومده من نمیدونستم فکر کردم بزرگه حتما یازده دوازده سالشه کوچیکه هم هفت هشت نمیدونم چرا این فکرو کردم.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
حالاتا خانکم گل بعدی انشالله ب دنیابیاد دختربزرگتون ازتخت خودش استفاده کنه تازه تاچندماهگی ک نمیشه ب ...

منم به همسرم میگم 

وای میگه چشم به هم بزنی نی نی هم باید تو تخت خودش باشه

من دختر بزرگمم از ۴   ۵ ماهگی تو تخت خودش گذاشتم

دختر بزرگم ۱۰ سالش کوچیکه یه ماه دیگه میاد ان شاالله

انشالله.همتون برین تو هال بخوابین بهترین ایده