2777
2789
عنوان

بچها بیاین

139 بازدید | 17 پست

کلی درس خوندم بیکارم تو یه رستوران استخدام شدم برای خدمات ظرفشویی و.. الان موندم بگن چیکاره ای چی بگم !! حالم گرفته چون خرجی نداشتم پدرمم بیکاره مجبورم برم برام دعا کنین

فارغ التحصیل هاگوارتز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم کار عار نیست 

آفرین که آنقدر جنم و عرضه داری 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چی خوندی؟؟من میخوام رستوران بزنم در کنارش معلمی هم انجام بدم

کامپیوتر منم میخام ادامه تحصیل بدم از صبخ تا ساعت ۴میترسم نرسم درس بخونم ولی هیچ پول و خرجیم ندارم پدرمم نه بیمه نه حقوقی هیچ

فارغ التحصیل هاگوارتز

کامپیوتر منم میخام ادامه تحصیل بدم از صبخ تا ساعت ۴میترسم نرسم درس بخونم ولی هیچ پول و خرجیم ندارم پ ...

عه زندگیت عین منه که من امسال دوازدهمم میخوام فرهنگیان بدم کنکور بابای منم عین بابای توعه بخاطر همین میخوام دوتا شغل داشته باشم بابامم اونجا سر گرم کنم 

عه زندگیت عین منه که من امسال دوازدهمم میخوام فرهنگیان بدم کنکور بابای منم عین بابای توعه بخاطر همین ...

خیلی سخته فردا اولین روز کارمه برام دعا کن از این وضعیت نجات پیدا کنم

فارغ التحصیل هاگوارتز

بگو حسابدار رستوران

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
خیلی سخته فردا اولین روز کارمه برام دعا کن از این وضعیت نجات پیدا کنم

عزیزم اصلا نگران نباش.تو تازه یه قدم برداشتی .همین ک دست رو دست نگذاشتی و شروع کردی مطمئن باش به جاهای خوب میرسی.خدا هم کمکت میکنه 

جوانی ام به مو رسیده😔😔
کامپیوتر بلدی ؟چرا نمیری شرکت ها کار کنی رستوران خیلی سرپایی داره بزن جاب ویژن شغلای خوبی داره چند س ...

کار تمام وقت نمیتونم برم

فارغ التحصیل هاگوارتز