کلی درس خوندم بیکارم تو یه رستوران استخدام شدم برای خدمات ظرفشویی و.. الان موندم بگن چیکاره ای چی بگم !! حالم گرفته چون خرجی نداشتم پدرمم بیکاره مجبورم برم برام دعا کنین
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
کامپیوتر منم میخام ادامه تحصیل بدم از صبخ تا ساعت ۴میترسم نرسم درس بخونم ولی هیچ پول و خرجیم ندارم پ ...
عه زندگیت عین منه که من امسال دوازدهمم میخوام فرهنگیان بدم کنکور بابای منم عین بابای توعه بخاطر همین میخوام دوتا شغل داشته باشم بابامم اونجا سر گرم کنم
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..