aghdaskhoshghele مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 2312 عنوان کسایی که سگ دارن 110 بازدید | 15 پست بچها ما عقدیم و سگ گرفتیم الان سگمون تقریبا تو حیاط مادرشوهرم ایناست من خیلی دوسش دارم از ی ماهگی گرفتیمش من و همسرم بزرگش کردیک ک الان شیش هفت ماهه بنظرتون من خونه خودم ک رفتم ببرمش درون خونه خیلی پشیمون میشم؟ کاراش در حدیه ک نرسم پاک و تمیز کنم ؟یا بنظرتون میشه بر اومد از پسش 1403/07/04 | 19:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 57524 سگ تو خونه اشتباه محض من خودم داشتم قبلا شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)
قاتلان_هندزفری عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 1029 اگه شاغلی یا در حال تحصیل که اصلا توصیه نمیکنم سگ خیلی حوصله و نگهداری میخواد باید هر روز ببریش بیرون و تمیزکاریش و رسیدگی به غذاشواینکه خونه بیشتر از سه چهار ساعت نمیتونه تنها بمونه باز گربه بهتره این کاربری دست دوتا قاتله
aghdaskhoshghele مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 2312 اگه شاغلی یا در حال تحصیل که اصلا توصیه نمیکنم سگ خیلی حوصله و نگهداری میخواد باید هر روز ببریش بیرو ... سگو که درکل باید ببرم خونم چون مال من و همسرمه ولی بین اینکه تو حیاط بزارمش یا ببرم درون خونه موندم چیکار کنم
قاتلان_هندزفری عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 1029 سگو که درکل باید ببرم خونم چون مال من و همسرمه ولی بین اینکه تو حیاط بزارمش یا ببرم درون خونه موندم ... تربیتش کردین که تو خونه دسشویی نکنه ؟ اگه آره که تو خونه ببر این کاربری دست دوتا قاتله
aghdaskhoshghele مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 2312 تربیتش کردین که تو خونه دسشویی نکنه ؟ اگه آره که تو خونه ببر بچه چون الان تو حیاطه تو خونه نیست زیاد وقت برای تربیتش نزاشتیم ولی همین الانم مثلا میزاریمش تو ماشین یا تو خونه جیش نمیکنه اصلا
aghdaskhoshghele مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 2312 تربیتش کردین که تو خونه دسشویی نکنه ؟ اگه آره که تو خونه ببر خانوادم میگن نبر و نجسه و ما نمیاییم خونتون ولی من و همسرم دلشو نداریم واقعا دوسش داریم این بچه هم خیلی دوسمون داره
قاتلان_هندزفری عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 1029 بچه چون الان تو حیاطه تو خونه نیست زیاد وقت برای تربیتش نزاشتیم ولی همین الانم مثلا میزاریمش تو ماشی ... ولی وسیله هات تازسن اگه یه موقع بخواد چیش کنه خیلی بده این کاربری دست دوتا قاتله
17754 عضویت: 1396/04/10 تعداد پست: 137 تو سرما وگرما نمیشه سگو بیرون تو حیاط نگهداشت ظلمه مخصوصا سگ اپارتمانی خرابکاری نداره زیاد اگر محل دستشویشو یاد بگیره البته بهر حال هر موجود زنده ای ی سری کارا داره ولی خوب وقتی کسی میپدیره سگ بیاره باید با این چیزاش هم کنار بیاد
قاتلان_هندزفری عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 1029 خانوادم میگن نبر و نجسه و ما نمیاییم خونتون ولی من و همسرم دلشو نداریم واقعا دوسش داریم این بچه هم خ ... نجس که نیست فقط برای دسشویی کردنش هرموقع مطمئن شدی ببر خونه چون اونجوری کارت تو تمیزکاری دوبرابر میشه این کاربری دست دوتا قاتله
17754 عضویت: 1396/04/10 تعداد پست: 137 تو سرما وگرما نمیشه سگو بیرون تو حیاط نگهداشت ظلمه مخصوصا سگ اپارتمانی خرابکاری نداره زیاد اگر ... وخوب این چند ماه تو گرمای تابستان تو حیاط حتما اذیت شده گناه دارن اگر واقعا نمیتونید ببرید خونه به ی ادم خوب ومسوول واگذار کنید موفق باشید عزیزم
aghdaskhoshghele مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 2312 نجس که نیست فقط برای دسشویی کردنش هرموقع مطمئن شدی ببر خونه چون اونجوری کارت تو تمیزکاری دوبرابر میش ... مو ریختنش خیلی افتضاحهه؟ شما تجربه دارید عزیزم؟ ریزش موهاش فرش و مبلم رو در حدی میزاره ک بشه تمیز کرد یا اصلا نمیشه موهاش گرفته شه
قاتلان_هندزفری عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 1029 مو ریختنش خیلی افتضاحهه؟ شما تجربه دارید عزیزم؟ ریزش موهاش فرش و مبلم رو در حدی میزاره ک بشه تمیز کر ... نژادش چیه؟ما یه مدت داشتیم پامرانین خیلی نمیریخت ولی باژم ریزش داشت هر روز جارو برقی میکشیدم این کاربری دست دوتا قاتله
aghdaskhoshghele مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 2312 نژادش چیه؟ما یه مدت داشتیم پامرانین خیلی نمیریخت ولی باژم ریزش داشت هر روز جارو برقی میکشیدم اووو هر روز باید چارو برقی کشید نژادش اشپیتز پیکینیز
قاتلان_هندزفری عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 1029 اووو هر روز باید چارو برقی کشید نژادش اشپیتز پیکینیز الان از خواهرم پرسیدم گفت این سگا خیلی موهامون نمیریزه ولی بازم باید هر روز جاری برقی بکشی این کاربری دست دوتا قاتله