2777
2789
عنوان

چیکار کنم

147 بازدید | 9 پست

من وقتی نماز میخونم و قران و یا هر دعای دیگه با اینکه سر وقته اما وسواس دارم حس میکنم بد خوندم یا خدا قبول نمیکنه چون من بیرون رفتنی یکم از موهام بیرونه یا همیشه چادری نیستم این افکار باعث شده خودخوری کنم وقتی هم حاجتی دارم میگم خدا حاجتمو نمیده من مطمعنم. چیکار کنم

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

به خودت حس خوبی داشته باش و خودتو ببخش

حساسیتت رفع میشه

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا مثل تو هستم عزیزم.اما جدیدا دارم سعی میکنم تمام اون چیزایی فکر میکنم مانع رسیدن به اجابت دعاهامه از وسط بر دارم.جدیدا چادری شدم و خیلی سعی میکنم اشتباهات گذشتمو انجام ندم.شاید دعام اجابت نشه ولی خودم ی ارامش خاصی پیدا کردم

عزیزم اسلام دین مهربانی هاست و اصلنم سخت گیر نیست که دعا بخونی بعد فکر کنی بدخوندی یا خدا قبول نکرده.خدا خییلی خییییلی مهربونه مطمئن باش هر وقت دعایی رو از ته دلت بخونی قبول میکنه.

لا حول ولا قوه الا بالله

به رحمت خدا شک نداشته باش

وقتی سر وقت نماز بخونی مثل آینه که امام زمان اقتدا کرده باشی

نمازت اگه ایرادی هم داشته باشه با نماز ایشون وقتی همراه شد آن شاالله مقبول خدا واقع میشه

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍

سلام دوستم خدا هم نماز تون رو قبول میکنه هم همه عبادتون رو ای شیطون هست واسه بد کر دن نماز بهت وسوسه میده این سوال رو من پرسیدم جواب گرفتم که باید تو دل همش مطمین شیم خدا هر آنچه بهش انجام میدم رو دوس داره قبول میکنه حتی یه سجده خالی رو تو به عبادت خود ادامه بده نزار شیطون وسوسه کنه فک کن خدا تورو میبینه و همه چیز رو قبول میکنه به خود تلقین نکن موفق باشی و دعا کردن رو خدا دوس داره و قبول میکنه یا دیر یا زود باید صبور باشیم چون گاهی وقت اون دعا به خیر مون نیست خدا واسه همین ثوابش رو تو اون دنیا بهمون میده و ما ناامید میشم همش دعا میکنی با خیرش طلب کن خدا حتمن قبول میکنه و خدا مهربانتر از اون هست که ما فک میکونیم

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤
منم دقیقا مثل تو هستم عزیزم.اما جدیدا دارم سعی میکنم تمام اون چیزایی فکر میکنم مانع رسیدن به اجابت د ...

نه عزیزم خدا دعا ات رو حتمن اجابت میکنه چون خدا دعا کننده گان رو دوس داره و دعا مغز عبادت هست فقط این تلقین رو به خود راه نه این شیطون هست که واسه دور کردن بنده از معبودش اورا وسوسه میکنونه امیدوارم به تمام آرزوها ت برسی دوستم و دلشاد باشی همش

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤