2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

47 بازدید | 14 پست

سلام. بچه ها اگه پسری که همش می گه دوستت دارم یهو آدمو بلاک کنه چه دلیل می تونه داشته  باشه. یعنی تو مجازی و واتساپ و... بلاک نیستم. از شماره تلفن بلاکم. یعنی همه حرفاش دروغ بود؟ یعنی چی؟ 

همکارم بود. ابراز علاقه می کرد. تقریبا دوست بودیم. یهو دعواش شد. رفت از اونجا. دو روزه بلاکم کرده. کارفرما رو هم بلاک کرده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اصلا. اتفاقا دوستش داشتم. خودشم می دونست

نمیخوام استرس بت بدم ولی دیدم که میگم وقتی یمدت غیبشون میزنه یا بیخیال میشن یکی جدیدشو پیدا کردن.. 

ما فرزندان کوروشیم..🤍
نمیخوام استرس بت بدم ولی دیدم که میگم وقتی یمدت غیبشون میزنه یا بیخیال میشن یکی جدیدشو پیدا کردن..

یعنی ممکنه از محیط کار خسته شده باشه و خواسته یه مدت دور باشه. به همین خاطر منم بلاک کرده. ممکنه بعدا خودش رنگ بزنه؟ 

آخه تو واتساپ و اینا بلاک نیستم. فقط شماره. استوری هامم چک می کنه

عزیزم ولش کن چون اگرم ابراز علاقه کردی اون کلا فقط واسه تفریح تو رو می خواسته بزار بره گمشه

یعنی ممکنه از محیط کار خسته شده باشه و خواسته یه مدت دور باشه. به همین خاطر منم بلاک کرده. ممکنه بعدا خودش رنگ بزنه؟ 

یعنی ممکنه از محیط کار خسته شده باشه و خواسته یه مدت دور باشه. به همین خاطر منم بلاک کرده. ممکنه بعد ...

هرچیزی ممکنه. خودت که بهتر میشناسیش اینجا ممکنه با نظر پرسیدن از بقیه ته دلتو بیشتر خالی کنن خواهشا زیاد این ارتباطو تا وقتی اون اقا جدی نگرفته شمام جدی نگیر اسیب میبینی

ما فرزندان کوروشیم..🤍
هرچیزی ممکنه. خودت که بهتر میشناسیش اینجا ممکنه با نظر پرسیدن از بقیه ته دلتو بیشتر خالی کنن خواهشا ...

آسیب که دیدم. ذهنم مشغوله. گاهی گریه می کنم. خواستم تو واتساپ پیام بدم چرا اینجوری کرد. ولی فکر کردم کوچیک می شم. آخه تو مجازی و واتساپ بلاک نیستم

آسیب که دیدم. ذهنم مشغوله. گاهی گریه می کنم. خواستم تو واتساپ پیام بدم چرا اینجوری کرد. ولی فکر کردم ...

درکت میکنم. اینجور مواقع فقط باید سرتو گرم کنی یادش نیفتی وگرنه با هربار پیام دادن و دیدن سردی طرفت حال خودت بدتر میشه شک نکن اینجوری بهتره

ما فرزندان کوروشیم..🤍