2777
2789
عنوان

درد تخمدان چپ

706 بازدید | 12 پست

لطفا اگه مورد مشابه داشتین کمکم کنید؛

من اینماه پروژسترون میخوردم از ۱۵ قاعدگی تا ۲۵؛اقدام هم داشتم همراهش...دوهفته قبل پریود اسپاسم زیر شکم داشتم که کم کم به پهلوهام کشیده شد نزدیک های پریودهم تخمدان چپم تیر میکشید با اینکه درد پریودیم همیشه سر کمر بود؛الان دوروزه از پریودیم میگذره هنوز تخمدان چپم تیر میکشه😔طبیعیه به نظرتون؟برم پیش دکترم؟

فکر کنم طبیعیه بخاطر جابجا شدن میزان هورموناست.. منم این ماه خیلی تخمدان راستم و گاهی هم چپم درد میگرفت رفتم سونو گفت راستم تخمک ازاد کرده بوده..

💟همسرم همیشه دوستت خواهم داشت❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عاهان منم خیلی میترسم سونو هم حدود دو ماه پیش رفتم مشکلی نداشتم...

نگران نباش چون تو اقدام هم هستی فشار میاد یه مقدار هورمونا بالا پایین میشن..

💟همسرم همیشه دوستت خواهم داشت❤
خب از پریت گذشته بی بی بزار چون اقدامم داشتی حدسی نمیشه گفت همه که مثل هم نیستند انشاالله که باردار ...

نه گلم الان روز دوم پریودمه 😔 شما که فرشته کوچولو تو دلت داری برای بارداری ماهم دعا کن😘

نه گلم الان روز دوم پریودمه 😔 شما که فرشته کوچولو تو دلت داری برای بارداری ماهم دعا کن😘

انشاالله به  حق همین فرشته کوچولو علی اصغر جواب دلت رو بده و این آخرین پریت باشه و ماه بعد نی نی نازت توی دلت 

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
انشاالله به  حق همین فرشته کوچولو علی اصغر جواب دلت رو بده و این آخرین پریت باشه و ماه بعد نی ن ...

قربونت عزیزم 😍😘

ان شاالله شماهم زایمان راحتی داشته باشی 😘 نی نی کوچولوت هم سالم باشه😊