2777
2789
عنوان

بعد عمل شقاق

7445 بازدید | 29 پست

دخترا من از ابان پارسال دکتر رفتم و انواع دارو خوردم و پماد و..

دیگه درد هعی بیشتر میشد و تصمیم گرفتم عمل کنم 29مرداد عمل شقاق کردم

موقع عمل عالی بودم بعد عمل هم تا تاریخ ۲۷ شهریور خوب خوب بودم درد بود ولی همین که شکمم کار میکرد و احساس پر بودن و ... نداشتم خوب بود

از تاریخ ۲۷ام به بعد هعی درد بیشتر مدفوع کمتر اومد (ینی دردش برام مهم نیست فقط میخام که شکم خالی شه)

شروع کردم ملین خوردن هر دوروز بل یه ذره زور دوبار توی روز کار کرد 

بعد امروز که چهارشنبه4مهر دیگه مجبور شدم زور بزنم چون از شنبه کار نکرده بود با اینکه قرص سیلاکس -پودر ملین-دوتا شربت ملین رو چندروزه خورده بودم

مدفوع معمولی بود یکم خشک ولی من مشکلم اینه بیرون نمیومد دقیقا مثل قبل عمل (که دکتر گفت شقاق باد کرده جلوش بستست باید عمل کنی)منم عمل کردم ولی فقط یه ماه واقعا زندگی کردم باز دوباره شروع شده 

منم شک میکنم تومور مقعدی باشه همون سرطان که دوباره برگشته

البته ناگفته نماند که من هفته بعد عمل معاینه پیش دکتر رفتم ولی معاینه دوم که ۲۴بود نرفتم(بعدش هم دکتر تا امروز نبود) بلاخره امروز برای فردا وقت گرفتم

دعا کنید سرطان نباشه🙏🏻💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نباید جراحی میکردی من سه تا از خواهرام داریم با درمان های معمولی کنار اومدیم مشکلی نداریم یکی ازخواهرام پارسال دیگه میگفت جراحی میکنم اونم الان میگه بهترم فقط سعی میکنه یبوست نشه ..اشتباه همینجاست مقعد دستکاری بشه هرکارم کنی عود میکنه مگه قدیما جراحی بود ..یبوست یا اسهال هر کارم کنی بارها مبتلامیشی واون دوباره برمیگرده دوران بارداری شیر دهی میانسالی و پیری 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
شقاق و هموروئید عزیزم شقاق شکافه هموروئید ورمه نمیزاره مدفوع بیاد بیرون

عزیزم شقاق تو مراحل اولیه داخل و یه خراش بعد میاد بیرون تبدیل به هموروئید میشه من قبلا داخل بود اصلا بیرون نبود سوزش خارش خونریزی داشتم گریه میکردم بعدش هربار یبوست پشت یبوست یواش یواش اومد بیرون ..ولی از وقتی اومد بیرون واقعا راحت شدم درسته ظاهرش آزار دهنده س ولی داخل بود واقعا دردش غیر قابل تحمل بود

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
عزیزم شقاق تو مراحل اولیه داخل و یه خراش بعد میاد بیرون تبدیل به هموروئید میشه من قبلا داخل بود اصلا ...

منم عمل کردم😫

یا خدا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید🌷❤🇮🇷

منم عمل کردم😫

نباید عمل میکردی ..من خودمم دکتر جراح رفتم معاینه مم کرد گفت جراحی نمیخواد مال من اول که داخل بود درد داشتم اومد بیرون دردم تموم شد اگه یه چیزایی رو رعایت میکردی اون خوب میشد من متخصص هرچی گفت انجام دادم تازه بچه دومم با همین مشکل بدنیا آوردم البته سزارین شدم خداروشکر یبوستمم همیشه ملین میخورم روغن زیتون که دیگه همیشه سر سفره س ..یوقت گفتن لازمه عمل مجدد بشی نریا ..اون متورم شده از داخل احتمالا برای همین اذیت میشی  مشکل دیگه ای نیست نگران نباش .واقعا حالت ومیفهمم ..من بارها آرزوی مرگ کردم درد واقعا بدیه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792