سلام خانما من خیلی حالم بده
خانواده ی همسرم متاسفانه خیلی بدن و بارها شده پول یا وسیله ارایشی یا حتی وسیله خونه و لباسم رو برداشتن( دزدیدن) و من دیدمشون تو خونشون اما جیزی بهشون نگفتم. نمیدونم چرا اینا اینجورین. شوهرم خیلی مرد خوبیه و ختی شده بارها سوپری ۱۰ تومن کمتر کارت کشیده سریع بهش میگه و نمیذاره هزارتومن حروم بیاد تو زندگیمون. این بار اخر هم ماشینمون خونه ی مادرشوهرم بود و اونا از داخلش یه وسیله ی من رو برداشتن. قیمت زیادی هم نداره اما این عمل دزدیدن خیلی ناراحتم میکنه. من مطمئن بودم که اینا برداشتن اما به همسرم نگفتم. اما دزدی های قبلشون رو گفتم و همسرمم خیلی ناراحت شد ازشون اما گفتم بهشون نگو شر نشه. خلاصه اقا ما رفتیم خونشون ( بی خبر) و این چیزی که از ماشینمون رو برداشته بودن رو دیدم. نتونستم تحمل کنم و برش داشتم اوردمش با خودم. مال خودمم بود نه مال همسرم حتی اما بازم حس بد دارم. خیلی آشفتم و پشیمونم که آوردمش. نظرتون چیه آیا منم مثل اونا دزدی کردم؟😭 به شوهرم بگم که با خودم آوردمش؟ من حتی بهش نگفتم که دیدمش خونه ی اوناس ولی سریع تا دیدمش عکسشو گرفتم. به شوهرم نکفتم تا شرمنده نشه. نمیدونم کار درست چیه😭خدا لعنتشون کنه که همه چیزشون دردسره