2777
2789
عنوان

حس بدی دارم

117 بازدید | 9 پست

سلام خانما من خیلی حالم بده

خانواده ی همسرم متاسفانه خیلی بدن و بارها شده پول یا وسیله ارایشی یا حتی وسیله خونه و لباسم رو برداشتن( دزدیدن) و من دیدمشون تو خونشون اما جیزی بهشون نگفتم. نمیدونم چرا اینا اینجورین. شوهرم خیلی مرد خوبیه و ختی شده بارها سوپری ۱۰ تومن کمتر کارت کشیده سریع بهش میگه و نمیذاره هزارتومن حروم بیاد تو زندگیمون. این بار اخر هم ماشینمون خونه ی مادرشوهرم بود و اونا از داخلش یه وسیله ی من رو برداشتن. قیمت زیادی هم نداره اما این عمل دزدیدن خیلی ناراحتم میکنه. من مطمئن بودم که اینا برداشتن اما به همسرم نگفتم. اما دزدی های قبلشون رو گفتم و همسرمم خیلی ناراحت شد ازشون اما گفتم بهشون نگو شر نشه. خلاصه اقا ما رفتیم خونشون ( بی خبر) و این چیزی که از ماشینمون رو برداشته بودن رو دیدم. نتونستم تحمل کنم و برش داشتم اوردمش با خودم. مال خودمم بود نه مال همسرم حتی اما بازم حس بد دارم. خیلی آشفتم و پشیمونم که آوردمش. نظرتون چیه آیا منم مثل اونا دزدی کردم؟😭 به شوهرم بگم که با خودم آوردمش؟ من حتی بهش نگفتم که دیدمش خونه ی اوناس ولی سریع تا دیدمش عکسشو گرفتم. به شوهرم نکفتم تا شرمنده نشه. نمیدونم کار درست چیه😭خدا لعنتشون کنه که همه چیزشون دردسره

وسیله خودتو برداشتی کجاش دزدیه؟ 

به روشون بیار جلوشون بگو وای من فعلان چیزو فلان کجا گذاشتم بعدش نبود نمیدونم چی شدش یهو یه دستی بزن بهشون

اکانت واگذار شده اگه خیلی با قبلیه فرق داشتم تعجب نکنین

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مال خودت بوده عزیزم اونا باید خجالت بکشن که دزدینش درضمن شما خیلی خانومی کردی که اونجا به روشون نیاو ...

من اصلا اینجور ادمی نیستم و روم نمیشه الانم دستام میلرزه و حالم خوب نیست😭 اما اونا بااینکه دزدن تازه زبون درازی هم میکنن روم

وسیله خودتو برداشتی کجاش دزدیه؟ به روشون بیار جلوشون بگو وای من فعلان چیزو فلان کجا گذاشتم بعدش نبود ...

من اصلا اینجور ادمی نیستم و روم نمیشه الانم دستام میلرزه و حالم خوب نیست😭 اما اونا بااینکه دزدن تازه زبون درازی هم میکنن روم

با چه خونواده هایی وصلت میکنینا....خب بهش بگو هروقت شرمنده شد یه لیوان اب بخوره بعد بره خونواده شو ب ...

اما دلم برای شوهرم مییوزه که باید بخاطر خانوادش شرمنده بشه🤦🏻‍♀️

من اصلا اینجور ادمی نیستم و روم نمیشه الانم دستام میلرزه و حالم خوب نیست😭 اما اونا بااینکه دزدن تاز ...

عزیز دلم زندگی همینه یا باید جوابشونو بدی یا همینطوری ادامه میدن میتونم بفهمم چقدر آدم خوب و مهربونی هستی ولی سعی کن به روشون بیاری نمیشه که اینطوری ادامه بدی اگه آدم باشن یه بار بهشون بگی اوکی میشه

اکانت واگذار شده اگه خیلی با قبلیه فرق داشتم تعجب نکنین
عزیز دلم زندگی همینه یا باید جوابشونو بدی یا همینطوری ادامه میدن میتونم بفهمم چقدر آدم خوب و مهربونی ...

ممنون عزیزم ارامش دادی بهم همش میگفتم نکنه من کار بدی کردم🥲

من اصلا اینجور ادمی نیستم و روم نمیشه الانم دستام میلرزه و حالم خوب نیست😭 اما اونا بااینکه دزدن تاز ...

یبار شرمنده شه روابطشو کم کنه از اینکه بعد هر مهمونی امنیت مالی و روانیتون تهدید شه بهتره....باخودت فکر کن اگه این ماجرا برعکس بود و پدر و مادرت از خونتون دزدی میکردن عکس العملا چه شکلی میشد