2777
2789
عنوان

بتا بارداری

65 بازدید | 10 پست

بتا بارداریم شده ۱۰۰۰< و ۱۰ روز از پریودیم میگذره طبق بتام و ۱۰ روز تاخیر پریودیم بنظرتون تو چند هفته بارداری هستم ممنون میشم کمکم کنین استرس دارم

میشه یه سوالی ازتون بکنم

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله عزیزم بفرمایید

من تو اقدامم فردا موعدم هستش هردیقه درد پریود دارم شکمم شدید قارو قور میکنه این صدای شکمم مطمئنم میکنه که پریودمیشم واس شما هم بود ازین صداها .مرسی گلم

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بنظرتون کی برم سونو ک قلبش بزنه؟

۷هفته به بعد برو من خودم بحساب

دکتر ۸هفته بودم ولی خودم میدونستم

۶هفتم دردشدید گرفته بودم رفتم دکتر

سونوگرفت گف۶هفته ویک روزی قلبشون تشکیل شده بود ولی چون 

ضعیف بود برامون نزاشت فقط خودش

شنید شمام اگه ۷و۸بری بهتره دیگه

قلبش تشکیل شده واسترس نمیگیری

من تو اقدامم فردا موعدم هستش هردیقه درد پریود دارم شکمم شدید قارو قور میکنه این صدای شکمم مطمئنم میک ...

نه ربطی به درد شکم و قار و قور نداره اصلا فولیک اسید میخوری؟

نه ربطی به درد شکم و قار و قور نداره اصلا فولیک اسید میخوری؟

چندماه خوردم ادان نمیخورم اخه میگن سرو صدا علائم پریودیه