2777
2789
ممنون دوستان... خانم آقای ایکس اولین باره میشنوم از پشت عمل کردن.....واقعاً امکانش هست؟؟؟ منم رفتم ...

نه تكميلى نبوديم بله تاجايى من شنيدم فقط دونفرهستن كه توى ايران ميتونن ازپشت قلب رو عمل كنن يكى دكترنوابى واون يكى دكتريوسف نيابيمارستان دى هست

فقراتشى است كه خوبيها راميسوزاندثروت پرده اى كه بديهاراميپوشاند
ممنون دوستان... خانم آقای ایکس اولین باره میشنوم از پشت عمل کردن.....واقعاً امکانش هست؟؟؟ منم رفتم ...

من اول دخترمو رجايى بردم ولى اونجاميخواستن انژيو بكنن درصورتى كه وقتى دكترقاسمى اكوى دخترمو ديد گفت اصلا امكانش صفر بوده چطور اونجاميخواستن همچين كارى بكنن بيمارستان رجايى درسته دولتيه ومجهز ولى اموزشى هم هست وبيمارستانهاى اموزشى  اكثرا دانشجوها زيرنظر استادشون كارانجام ميدن 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

جاي عمل دخترم روى كتفش هست وازسمت راست دكتر براش جاى عمل خيلى مهم بود وخودش تاكيدداشت چون دخترم هست جورى عمل ميكنم كه به زيبايى اندامش اسيبى نرسه وواقعا دستش دردنكنه

جاي عمل دخترم روى كتفش هست وازسمت راست دكتر براش جاى عمل خيلى مهم بود وخودش تاكيدداشت چون دخترم هست ...

وای چه عالی من اینقدر غصه جای عمل رو میخورم...دعا کنید واسه دخترم

احساس میکنم از دیروز صورتش کبودی مشهودی داره در صورتی که تا دیروز اینجوری نبود

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...
چرا کتف راست؟؟ قلب چپ هست...

براى ماهم جالب بود ولى كار دكترش خيلى دقيق ودرسته به كارخودش اطمينان داره ووقتى باهاش صحبت ميكنى ارامش ميگيرى 

عزيزم منم ازبندرعباس رفتم براى عمل مشكل دخترمنم ازبدو تولد بود ولى تشخيص نداده بودن چون مشكلى نداشت ...

خداراشکر که حال دختر گلتون خوبه

پایدار باشید

خداروشکر 😘  ای کاش نگرانی ماهم زودتر تموم بشه و دخترم زودی ب بشه

سلام یه سوال داشتم

میخواستم بپرسم ازدواج شما فامیلی بوده که دختراتون مشکل حفره باز داشتند؟؟

براى ماهم جالب بود ولى كار دكترش خيلى دقيق ودرسته به كارخودش اطمينان داره ووقتى باهاش صحبت ميكنى ارا ...

سلام یه سوال داشتم

میخواستم بپرسم ازدواج شما فامیلی بوده که دخترتون مشکل حفره باز داشتند؟؟

سلام یه سوال داشتم میخواستم بپرسم ازدواج شما فامیلی بوده که دخترتون مشکل حفره باز داشتند؟؟

نه عزيزم نبود كاملاغريبه واينكه بچه ها دوقلو بودن دوتادختر يكي سوراخ دهليزي بزرگي داشت كه عمل شد واون يكي هم همون مشكل رو داره ولي اندازه حفره خيلي خيلي كوچيكه كه نيازبه درمان نداره

نه عزيزم نبود كاملاغريبه واينكه بچه ها دوقلو بودن دوتادختر يكي سوراخ دهليزي بزرگي داشت كه عمل شد واو ...

عزیزم. زنده باشن

اخه ما ازدواجمون فامیلی هست.البته دکتر گفت تاثیری نداره ازدواج فامیلی

عزیزم. زنده باشن اخه ما ازدواجمون فامیلی هست.البته دکتر گفت تاثیری نداره ازدواج فامیلی

ان شاالله مشكلي نيست وهرچى زودترخوب بشه 

سلام یه سوال داشتم میخواستم بپرسم ازدواج شما فامیلی بوده که دختراتون مشکل حفره باز داشتند؟؟

عزیزم نه ماهم کاملا غریبه بودیم

عزیزم اگه امکان داره باهم در ارتباط باشیم

بالاخره همدردیم

اون شب که دکتر تفرشی گفت از الان به بعد احتمال حمله تنفسی هست خیلی نگرانم

بعضی وقتا پوستش خیلی تیره میشه 

خدا خودش کمک کنه

انتظار چقدر سخته

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...