2789
عنوان

ممکنه یا نه‌🥲❓️

73 بازدید | 5 پست

۱۵ سالمه دوساله ک توده فیبروادنوم دارم البته الان فهمیدم فیبروادنومه میخام بدونم ممکنه ب خون یا بقیه اعضای بدن اسیبی بزنه؟🥲 با اطمینان بگید لطفا

کاربری دست دوتا خواهره🌸

سلام خوش خیم هست نگران نباشید

البته مراجعه حضوری به پزشک داشته باشید که معاینه و چک بشید

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

سلام خوش خیم هست نگران نباشیدالبته مراجعه حضوری به پزشک داشته باشید که معاینه و چک بشید

دوساله دارمش چندروز پیش فهمیدم سونوگرافی انجام دادم فهمیدم فیبروادنومه با Birads 3

ممکنه ب اعضای بدن یا خون و اینا اسیبی بزنه؟

کاربری دست دوتا خواهره🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام خوش خیم هست نگران نباشیدالبته مراجعه حضوری به پزشک داشته باشید که معاینه و چک بشید

عزیزم میشه  راهنماییم کنی خیلی نگرانم

کاربری دست دوتا خواهره🌸

عزیزم میشه راهنماییم کنی خیلی نگرانم

نه خطر نداره

فقط برای چک پیش پزشک غدد برید 

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

نه خطر ندارهفقط برای چک پیش پزشک غدد برید

عزیزم ببخش اذیت کردم با سوالام

تو سونوگرافیم نوشته سطح ساعت ۱۰ و اینا نوشته بود. این یعنی چی

کاربری دست دوتا خواهره🌸