2777
2789
عنوان

قند خون بالا

2067 بازدید | 30 پست

چند وقتیه قند خونم خیلی بالاست هر کاری میکنم پایین نمیاد آزمایش دادم بردم دکتر گفت مشکلی نیست فقط باشگاه رو ترک نکن حتی قرص و رژیم هم نداد 

کسی بوده اینجا تا حالا چنین مشکلی داشته باشه؟ دیگه نمیدونم چیکار کنم مگه اینکه بخوام کلا آب هم نخورم

من قندم بالاست تو بارداری با رژیم سخت کنترل کردم اما خیلی سخته. پدرم در اومده اعصاب ندارم به خدا. 😶

آخه من باردار هم نیستم یه دو هفته میشه به شدت رفته بالا چند ماهه کلا رژیمم از وقتی هم فهمیدم قندم بالاست کربوهیدرات رو به کمترین حد خودش رسوندم باز این قندم هی میره بالاتر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قندت چنده دقیقا؟ میشه عددش رو بگی ؟ قرص هم نمی‌خوری ؟

هیچی مصرف نمیکنم 

دفعه اولی که فهمیدم قند ناشتام ۱۲۷ بود... دیروز بعد دو هفته حذف قندمصنوعی و کمتر کردن کربوهیدرات باز ناشتا قندمو اندازه گرفتم ۱۵۵ بود امروز باز با یه امیدی دوباره اندازه گرفنم ۱۴۸ بود

آزمایش هم دادم قند ناشتام زیر رنج نرمال بود و A1c هم ۵.۹ بود

آخه من باردار هم نیستم یه دو هفته میشه به شدت رفته بالا چند ماهه کلا رژیمم از وقتی هم فهمیدم قندم با ...

کربوهیدرات رو قطع نکن. اصلا به جاش اندازه درست با پروتئین و روغن زیاد بخور. برای جبران روغن هم ورزش کن. کربوهیدرات رو که قطع می کنی بدن فکر می کنه قحطی شده دیوانه میشه چربی بدن و کبد رو می کنه قند میرزه یکسره تو خون که کنترل نمیشه کردش. اما قند جذب شده از غذا رو میشه کنترل کرد. 

هیچی مصرف نمیکنم دفعه اولی که فهمیدم قند ناشتام ۱۲۷ بود... دیروز بعد دو هفته حذف قندمصنوعی و کمتر کر ...

خب خوبه خیلی هم بالا نیست.. دارو گیاهی چیزی هم بخور کنارش 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
هیچی مصرف نمیکنم دفعه اولی که فهمیدم قند ناشتام ۱۲۷ بود... دیروز بعد دو هفته حذف قندمصنوعی و کمتر کر ...

استرس موقع اندازه گرفتن قند تو خونه قند رو بالا نشون می ده. اگر استرس داری قند بالاست ۵ دقیقه صبر کن نفس عمیق بکش بعد دو باره امتحان کن. حتما دستت رو بشور خشک کن. مثلا دست الکلی باشه قندعجیب بالا نشون میده‌. 

کربوهیدرات رو قطع نکن. اصلا به جاش اندازه درست با پروتئین و روغن زیاد بخور. برای جبران روغن هم ورزش ...

کربوهیدرات رو روزی زیر ۲۰۰ گرم مصرف میکنم خیلی ریز دارم گرم به گرم غذایی که میخورم و حساب میکنم ولی قند مصنوعی رو حذف کردم مثلا پاستیل و چیزای شیرین نمیخورم در عوض جاش رو با غذا و بعضی میوه ها پر کردم ولی باز فایده نداره 

احساس ضعف و گرسنگی هم نمیکنم اصلا ولی به شدت خوابم میگیره

استرس موقع اندازه گرفتن قند تو خونه قند رو بالا نشون می ده. اگر استرس داری قند بالاست ۵ دقیقه صبر کن ...

دوساله قشنگ زیر استرس و فشار روحی روانی له شدم میتونه اینم الان تاثیر کرده باشه؟

والا ممن همیشه استرس دارم زمانی رو یادم نمیاد که بدون استرس بوده باشم کلا یادم نمیاد استرس نداشتن چه حسی داره

والا گفتن بالاست برای سنم ۲۲م و والدین دیابتی هم دارم :(

در حد آسیب زننده و نگران کننده نیست .... ولی باید رعایت کنی... اگه بالا بود که قرص میدادن بهت‌.. ولی قندت کاملا در حدی هست که قابل کنترله... ورزش کن... تغذیه ت رو رعایت کن... برنج کم بخور... میوه های شیرین مثل موز و انگور کم بخور... خرما و کشمش هم همینطور... چاییت رو میتونی با توت خشک بخوری ... چیزای گیاهی که قند رو میاره پایین هم خوبه مصرف کنی... کدوم شهر هستی ؟ 

امضا ندارم اثر انگشت زدم