2777
2789

سوال:توروخدا جواب بدین از حرص دارم دیوونه میشم من جفتم سرراهیه بعد خونم یه وضیه کلا کارای واجمم موندم بکنم استراحت مطلق نمیتونم بکنم ناهار شام میزارم میشورم و فلان بعد خواهر شوهرم دوره مادرشوهرم برا زایمانش هی میرع میاد شوهرش ک پدرشوهرم میشه افتاده گردن من ما تو یه ساختمونیم بعد هر وعده باید براش غذا ببره شوهرم وای دیگه اعصابم نمیوشه درسته براش کار اضافی نمیکنم از غذای خودمون میدم اما بازم حرص میخورم زهرمارم میشه غذام بعد امروز ک مادرشوهرم تو خرابش بود بازم ناهار درست نکرده بود شوهرم برد براش وای دیگه نمیکشم یه راهی نشونم بدین الان چن روز دیگه باز میره پیش دخترش کرج من چیکار کنم خستم بقران شوهرمم تو خونه دست به سیاه سفید نمیزنه من هروز با کلی دردو مرض غذا درس میکنم به سختی؛اگه به شوهرم مستقیم بگم غذا نبر ناراحت میشه دلخوری پیش میاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خودتو بزن ب مریضی

بشین سرجات بگو نتونستم غذا درست کنم از بیرون بخر

مقصر خودتی ک درست میکنه

....خانم جای اینکه برای تو عآغذا بزاره آویزونت میشه؟؟؟؟

چند روز درست نکن بگو حالم بده از بیرون بگیر

الکی بگو لک دیدم

با دکترتم هماهنگ کن بترسونش

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

من به جات بودم میگفتم نمیتونم غذا درست کنم شرایط سخته برام هرکس هم میخواد ناراحت بشه بشه مهم نیست البته محترمانه بگو دعوا نکن یا یه مدت برو خونه مامانت بمون شوهرت بیاد بهت سر بزنه 

مراقب باش. خدایی نکرده بیفتی به خونریزی یا مشکلی پیش بیاد چی. ببخشید اینجوری می گم گور بابای بقیه اول خودت بعد بچه ات‌ بعد اگر چیزی وقتی انرژی موند و دوست داشتی بقیه‌. الان هم بخواب بگو دلم درد گرفت ترسیدم چیزی نپختم. ناز کن یکم‌. 

تو که غذا میپزی فک کن شوهرت دو بشقاب می خوره

حرص نخور 

مادرشوهرام  الکی میگن پسرمونو دوست داریم واسه دختراشون جونشون درمیره

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘